aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΔύσκολες κληρώσεις για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ

Δύσκολες κληρώσεις για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έμαθαν τους αντιπάλους τους στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ με τους δύο «Δικέφαλους» να έχουν δύσκολες αποστολές.

Η ΑΕΚ ως πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Σέλτικ –Ρόζενμποργκ. Μια κλήρωση που σε πρώτη φάση δεν είναι τόσο ευνοϊκή, καθώς και οι δυο ομάδες έχουν αρκετοί εμπειρία από Ευρωπαϊκά παιχνίδια και από ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Η «Ένωση» μπορεί να απέφυγε την ισχυρή Σάλτσμπουργκ, ωστόσο η τύχη δεν την ευνόησε περαιτέρω. Με προφανές φαβορί τους «καθολικούς», θεωρείται πιθανότατο ότι ο δρόμος της πρωταθλήτριας Ελλάδας στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση θα τη βγάλει ξανά στη Σκωτία (όπως συνέβη και δυο από τις φορές που βρέθηκε στους ομίλους, με Ρέιντζερς και Χαρτς).

Το θετικό πάντως για τους «κιτρινόμαυρους» είναι ότι η ρεβάνς της 14ης Αυγούστου θα γίνει στο ΟΑΚΑ, ενώ το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 7 ή 8 Αυγούστου στη Γλασκώβη ή το Τρόντχαϊμ.  Επίσης, το αποτέλεσμα της κλήρωσης μπορεί να μην ήταν το καλύτερο δυνατό, ωστόσο δίνει την ευκαιρία στην ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη -σε περίπτωση που παίξει με τη Σέλτικ και την αποκλείσει- να πάρει τη θέση της στους «ισχυρούς» για την κλήρωση των πλέι-οφ της διοργάνωσης.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ εάν ξεπεράσει το εμπόδιο της Βασιλείας στον 2ο προκριματικό γύρο, θα αντιμετωπίσει την Σπαρτάκ Μόσχας. Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται τη Βασιλεία αύριο στην Τούμπα, στο πρώτο παιχνίδι του 2ου προκριματικού γύρου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, και έχουν ως ξεκάθαρο στόχο τη συμμετοχή στους ομίλους.

Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 7 ή 8 Αυγούστου στην Τούμπα (εφόσον προκριθεί ο Δικέφαλος του Βορρά), με την ρεβάνς να είναι ορισμένη μια εβδομάδα αργότερα (14/8). Στο αρνητικό σενάριο που αποκλειστεί η ομάδα του Λουτσέσκου, ο αντίπαλος θα γίνει γνωστός σε λίγη ώρα, στις 15:00, στην κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.

Περισσότερα σε λίγο…

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ