aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΔυνατή κίνηση με Ραμπέλο ο Ατρόμητος! (vids)

Δυνατή κίνηση με Ραμπέλο ο Ατρόμητος! (vids)

Όχι μόνο δεν παρατάει την υπόθεση «εξάδα» ο Ατρόμητος, αλλά στις… καθυστερήσεις της μεταγραφικής περιόδου είναι πολύ στο να ολοκληρώσει μία δυνατή κίνηση. Οι Περιστεριώτες έπειτα από διαπραγματεύσεις αρκετών ημερών κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τον 25χρονο Χιλιανό διεθνή μεσοεπιθετικό, Μπράιαν Ραμπέλο και εφόσον δεν προκύψει κάποιο μεγάλο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους κυανολεύκους.

Ο Χιλιανός άρχισε την καριέρα του στην κορυφαία ομάδας της χώρας, την Κόλο-Κόλο και οι εμφανίσεις του τού έδωσαν το… διαβατήριο για την Ευρώπη και συγκεκριμένα για τη Σεβίλλη το 2012, με την οποία κατέκτησε το Europa League, έχοντας οχτώ συμμετοχές στη διοργάνωση. Από εκεί και πέρα στο ισπανικό πρωτάθλημα έχει αγωνιστεί σε Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και με τη Λεγανές. Έπειτα από θητεία σε Μεξικό (Σάντος Λαγκούνα, Πούμας, Πουέμπλα) και Χιλή (Κονσεψιόν), επόμενος σταθμός στην καριέρα του θα είναι η Ελλάδα και ο Ατρόμητος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ