aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΔυνατά για Πεντρόσα, ραντεβού με Μολέντο

Δυνατά για Πεντρόσα, ραντεβού με Μολέντο

Δεν εγκαταλείπει την περίπτωση του Αντρέ Πεντρόσα ο Ολυμπιακός, καθώς εμφανίζεται αποφασισμένος να βρει τη «χρυσή τομή» με τη Σετούμπαλ. Το όνομα του 21χρονου κεντρικού μέσου είχε υποχωρήσει τις τελευταίες μέρες από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι εμφανίζονται διατεθειμένοι να κυνηγήσουν την περίπτωσή του παρά τις υψηλές απαιτήσεις της Σετούμπαλ.

Ο Πορτογάλος μέσος άλλωστε αποτελεί μετεγγραφική επιθυμία του νέου προπονητή των Πειραιωτών, ο οποίος γνωρίζει άριστα το τι μπορεί να προσφέρει ο συμπατριώτης του και στο μεγάλο Λιμάνι θα προσπαθήσουν τις προσεχείς ημέρες να βρουν τη… χρυσή τομή με την ομάδα του.

Παράλληλα όμως δεν έχει εγκαταλειφθεί και η περίπτωση του Ροντρίγκο Μολέντο. Ο Βραζιλιάνος πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού αναμένεται στη χώρα μας τις προσεχείς ημέρες για διακοπές κι έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού ώστε να βρουν τον τρόπο να ξεπεραστούν τα εμπόδια που υπάρχουν.

Εν τω μεταξύ, η Γκενκ ανακοίνωσε ότι στις 21 Ιουλίου θα δώσει φιλικό με τον Ολυμπιακό, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή Μπέρινγκεν του Βελγίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ