aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΔυνατά για Οφόε, πάει για άλλον φορ ο Ολυμπιακός

Δυνατά για Οφόε, πάει για άλλον φορ ο Ολυμπιακός

Μεταγραφική ρελάνς ετοιμάζει ο Ολυμπιακός, που δεν πτοείται από το «ναυάγιο» στην υπόθεση του Ντιεμερσί Μποκανί επειδή δεν πέρασε τα ιατρικά τεστ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πλησιάσει αρκετά στην απόκτηση του Οτζίτζα Οφόε. Ο Βέλγος μεσοαμυντικός αποτελεί εισήγηση του Μπέσνικ Χάσι, που συνεργάστηκε μαζί του στη Λέγκια τη φετινή περίοδο, όταν και αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του πολωνικού πρωταθλήματος έχοντας 31 συμμετοχές, 4 γκολ και 12 ασίστ.

Ο 28χρονος άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, ωστόσο δεν εμφανίζεται θετικός στην υπογραφή νέου συμβολαίου με τη Λέγκια και οι Πολωνοί εξετάζουν πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο πώλησής του.

Ο Ολυμπιακός, φυσικά, κινείται πλέον για άλλον επιθετικό, καθώς οι λύσεις στη γραμμή κρούσης είναι πολύ περιορισμένες. Στη λίστα πλην του Μποκανί υπήρχαν αρκετές ακόμη περιπτώσεις, που αναμένεται πλέον να περάσουν ξανά στο προσκήνιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ