aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΔυναμικό μπάσιμο στο μετεγγραφικό τοπίο

Δυναμικό μπάσιμο στο μετεγγραφικό τοπίο

Χθες (08/07), ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου κεντρικού αμυντικού Βλάτκο Ντρομπάροφ. Μια αξιόλογη κίνηση για την ομάδα της Λεμεσού ο Σκοπιανός αμυντικός, που είναι κάτοχος βουλγάρικου διαβατηρίου. Τελευταία ομάδα του Ντρομπάροφ, ήταν η Μπάναντς Αρμενίας.

Πίσω από την μετεγγραφή του 24χρονου στόπερ… κρύβεται ο Μιχάλης Κολιοφάς (αριστερά στην κεντρική φωτό) και ο συνεργάτης του Πέτρος Θεοδώρου. Εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, που άρχισε σιγά-σιγά να κάνει καλές δουλειές με αξιόλογους παίκτες. Πρόσφατα «μετακόμισε» τους Ταρόν Βοσκανιάν και Νταβίντ Μανογιάν από την Καρμιώτισσα στη Νέα Σαλαμίνα.

Επίσης, οι δουλειές του Λεμεσιανού μάνατζερ δεν σταματούν στην Κύπρο, αφού την περασμένη βδομάδα ολοκλήρωσε και τη μετεγγραφή του Γάλλου επιθετικού, Κλαρκ Ενσικουλού (στη μέση της κεντρικής φωτό), στον Πλατανιά. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής πέρσι αγωνιζόταν στη Λαβάν.

O Ντρομπάροφ με τον Κολιοφά
Ο Κολιοφάς (αριστερά) με τους Βοσκανιάν και Μανογιάν
Ο Ενσικουλού με τον Κολιοφά

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ