aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΔυναμική επιστροφή Μαρινάκη για Νότιγχαμ

Δυναμική επιστροφή Μαρινάκη για Νότιγχαμ

Νέα διάσταση στην υπόθεση εμπλοκής του Βαγγέλη Μαρινάκη στη διοικητική ηγεσία της Νότιγχαμ Φόρεστ, φέρνει με αναλυτικό ρεπορτάζ στην ηλεκτρονική του μορφή ο «Guardian».

Σε δημοσίευμα με τίτλο: «Olympiakos owner Evangelos Marinakis in Nottingham Forest takeover talks» («Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης σε συνομιλίες εξαγοράς της Νότιγχαμ Φόρεστ», σημειώνεται ότι ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, κρατά μυστικές τις συνομιλίες του με το αγγλικό κλαμπ, θέλοντας να ενώσει τις δυνάμεις του με τον τωρινό ιδιοκτήτη της ομάδας, Φαουάζ Αλ Χασάουι, με τις επαφές να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

H Νότιγχαμ Φόρεστ, στην οποία αγωνίζονται ο δανεικός από τον Ολυμπιακό, Παϊτίμ Κασάμι και ο Απόστολος Βέλλιος, πάει από τον κακό στο χειρότερο στην Championshiop, καθώς έχει κατρακυλήσει στη 19η θέση της βαθμολογίας και δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού.

Και η αγωνιστική εικόνα της ομάδας των δύο Κυπέλλων Πρωταθλητριών, επί εποχής Μπράιαν Κλαφ, έχει φέρει στο χειρότερο σημείο τις σχέσεις των φίλων της ομάδας με τη σημερινή ιδιοκτησία.

Aν η συμφωνία με τον Μαρινάκη πάρει την έγκριση της Football League, τότε ο πλειοψηφικός έλεγχος του συλλόγου θα περιέλθει στα χέρια του προέδρου του Ολυμπιακού, με τον Αλ Χασάουι, να διατηρεί σημαντικό μερίδιο και να έχει λόγο στα τεκταινόμενα.

Να σημειωθεί-σύμφωνα με τους Βρετανούς- ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήδη είναι πίσω από τις αποφάσεις που έχουν παρθεί, με πιο χαρακτηριστική την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με τον πρώην προπονητή των Ρέιντζερς, Μαρκ Γουόρμπουρτον να είναι έτοιμος να κάνει ντεμπούτο το Σάββατο, στον αγώνα με την Ντέρμπι Κάουντι.

Χάλασε συμφωνία με Αμερικάνους

Οι πιθανότητες «γάμου» ανάμεσα στον Μαρινάκη και την αγγλική ομάδα, αναθερμάνθηκαν μετά το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις πώλησής της, στους Αμερικάνους επιχειρηματίες, Τζον Μορς και Τσαρλς Νόελ.

Ο Αλ Χασάουι, την τελευταία στιγμή θεώρησε μη συμφέρουσα τη συμφωνία μαζί τους, έκανε πίσω την τελευταία στιγμή και στράφηκε ξανά στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Ελληνας επιχειρηματίας είχε προσπαθήσει να αγοράσει τη Νότιγχαμ Φόρεστ το περασμένο καλοκαίρι, όμως τότε υπήρξε στασιμότητα εξ αιτίας των ποινικών διώξεων που αντιμετώπιζε και έβαλαν φρένο στα τότε σχέδιά του.

Ο ίδιος είχε αρνηθεί οποιαδήποτε εμπλοκή του (έχει ήδη απαλλαγεί με βούλευμα των κατηγοριών που τον βάραιναν από το Koriopolis), είχε προχωρήσει σε διαβήματα στην UEFA και όπως γράφουν οι Αγγλοι, πλέον είναι πιο κοντά, όσο ποτέ άλλοτε, στην τελική συμφωνία με τη Νότιγχαμ.

Αν η συμφωνία ευοδωθεί, τότε ο διευθύνων σύμβουλος του Ολυμπιακού, Γιάννης Βρέντζος, θα αναλάβει να τρέξει τα της αγγλικής ομάδας, αποχωρώντας από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ