aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΔώνης: «Έπρεπε να αλλάξουμε, δεν μπορούσαμε να πέσουμε με το αυτοκίνητο στον τοίχο»

Δώνης: «Έπρεπε να αλλάξουμε, δεν μπορούσαμε να πέσουμε με το αυτοκίνητο στον τοίχο»

Την ανάγκη που είχε ο Παναθηναϊκός να αλλάξει τη λογική και τη φιλοσοφία του υπερτόνισε με τις δηλώσεις του μετά τη λήξη του ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, ο προπονητής του «τριφυλλιού», Γιώργος Δώνης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι δύσκολη φάση για μας. Είμαστε σε αγωνιστική κρίση και έπρεπε μέσα από συνοχή και προσπάθεια να κερδίσουμε χρόνο και αυτοπεποίθηση στον αγωνιστικό χώρο. Κερδίζαμε μάχες και παίρναμε εύκολα την μπάλα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και δεν κάναμε χαζά λάθη, όπως τα προηγούμενα ματς. Σε αυτό βοήθησε και ο Σένκεφελντ, που είναι μια ηγετική προσωπικότητα. Παίρνουμε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια, με έναν βαθμό που δεν μας ικανοποιεί, αλλά είναι σημαντικός».

«Ακολουθήσαμε ένα στυλ παιχνιδιού με πάσες και χτίσιμο παιχνιδιού, η εικόνα του οποίου δεν μου έδωσε δικαίωμα να σκεφτούμε κάτι διαφορετικό. Τελικά, όπως φάνηκε στα πρώτα ματς, αυτό ήταν πολύ επικίνδυνο. Δεν μπορούμε λοιπόν να πέσουμε με το αυτοκίνητο πάνω στον τοίχο. Πρέπει ο ο προπονητής να σκεφτεί τι πρέπει να αλλάξει. Πρέπει να μακιγιάρουμε τα προβλήματά μας. Δεν είμαι εμμονικός με τα συστήματα και αυτό το δείχνουν τα πρώτα τρία παιχνίδια. Κι εγώ ψάχνω πράγματα. Περιμένω όλα τα παιδιά να είναι έτοιμα, που ήρθαν στο τέλος και στη λήξη της σεζόν να κριθούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ