aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΔοκίμασε τρεις «νέους» και έναν μικρό με τους βασικούς ο Καρέρα

Δοκίμασε τρεις «νέους» και έναν μικρό με τους βασικούς ο Καρέρα

Η ΑΕΚ δίνει αύριο (20:30) ένα δύσκολο ματς στην πρεμιέρα της στη Super League απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και ο Μάσιμο Καρέρα φαίνεται έτοιμος να κάνει αρκετές αλλαγές.

Στο χθεσινό δίτερμα με τους βασικούς χρησιμοποίησε τους Ινσούα, Χνιντ και Ανσαριφάρντ, με τον Ιρανό στόπερ να βρίσκει δίχτυα. Ο Αργεντινός αριστερός μπακ έπαιξε σε όλο το δίτερμα με τους βασικούς, ενώ Χνιντ και Ανσαριφάρντ αντικαταστάθηκαν από τους Τσιγκρίνσκι και Ολιβέιρα. Δεν είναι, λοιπόν, διόλου απίθανο τα τρία αυτά νέα αποκτήματα να είναι στο βασικό σχήμα.

Ο Ιταλός τεχνικός, που δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Κρίστισιτς, Γαλανόπουλο και Σιμάνσκι, δοκίμασε στην τριάδα του κέντρου με τους βασικούς τον Σιμόες με τους νεαρούς Μπότο και Μαχαίρα. Ένας εκ των δύο τελευταίων, μαζί με τον Μάνταλο θα πλαισιώνουν, όπως όλα δείχνουν, τον Πορτογάλο στη μεσαία γραμμή.

Θέση στην αποστολή διεκδικεί και ο Λιβάι Γκαρσία, μολονότι μόλις χθες άρχισε προπονήσεις. Ο 22χρονος εξτρέμ είναι σε άριστη κατάσταση και θα αρχίσει να μπαίνει στα πλάνα του προπονητή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ