aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διπλό σοκ με Μενιέ και Ντε Μπρόινε στο Βέλγιο!

Ο δεξιός μπακ της Παρί Σεν Ζερμέν Τόμας Μενιέ τέθηκε νοκ-άουτ από το ματς με την Εθνική Ελλάδας, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Δυσάρεστα είναι τα μαντάτα από το ιατρικό μέτωπο για την Εθνική Βελγίου μερικές ώρες πριν από την σέντρα του παιχνιδιού με την Εθνική Ελλάδας. Νοκ-άουτ από την αναμέτρηση τέθηκε ο Τόμας Μενιέ, ενώ από μία κλωστή κρέμεται η συμμετοχή του Κέβιν Ντε Μπρόινε, η απουσία του οποίου αυξάνει το δημιουργικό κενό που άφησε η απώλεια του επίσης τραυματία Εντέν Αζάρ.

Ο δεξιός μπακ της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος είχε πρόβλημα στον αστράγαλο κι έκανε ατομικές προπονήσεις, δεν πέρασε το τεστ ετοιμότητας κι επέστρεψε στην Γαλλία για να συνεχίσει την αποθεραπεία του με τους γιατρούς των Παριζιάνων, ενώ πιο θολά είναι τα πράγματα με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε. Όπως αποκάλυψε ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι αισθάνθηκε έντονες μυϊκές ενοχλήσεις κι έχασε την τελευταία προπόνηση, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του να είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Την θέση του Μενιέ στο αρχικό σχήμα, στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάρει κατά πάσα πιθανότατα ο Τόμας Φοκέ (Γάνδη), ενώ αν δεν αγωνιστεί ούτε ο Ντε Μπρόινε, τότε τα πράγματα γίνονται πολύπλοκα για τον Μαρτίνες, ο οποίος με δεδομένη την απουσία και του Αζάρ ξεμένει από ξεκάθαρο επιτελικό χαφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ