aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΔιπλό παραμονής μέσα στο ΟΑΚΑ για τον ΟΦΗ

Διπλό παραμονής μέσα στο ΟΑΚΑ για τον ΟΦΗ

Πολύ σκληρός για να… πεθάνει αποδεικνύεται ο «ψυχωμένος» ΟΦΗ, που παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ, εντούτοις κέρδισε τον Παναθηναϊκό με 2-1 και έφτασε τους 28 πόντους μετά την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας! 

Με το «διπλό», σε συνδυασμό με την ισοπαλία του ΠΑΣ Γιάννινα, να ανεβάζει τους Κρητικούς στη 13η θέση και τα μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία, με τους Ηπειρώτες να είναι ένα πόντο πίσω τους, πλέον…

Την ίδια ώρα, το «τριφύλλι» έκανε μια τραγική εμφάνιση ιδιως στην επανάληψη κι έχασε την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την ήττα του Άρη και να μειώσει την διαφορά του από την πέμπτη θέση, που παραμένει στους πέντε βαθμούς.

Ο Μακέντα άνοιξε το σκορ στο 42’ για τον Παναθηναϊκό, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, αλλά ήταν ο ίδιος που έβαλε στο παιχνίδι ξανά τον ΟΦΗ, με αυτογκόλ στο 57ο λεπτό. Ενώ μετά από προσπάθεια του Σασί στο 71’, ο ΟΦΗ πήρε προβάδισμα, για να έρθει ο Γιακουμάκης δύο λεπτά πριν τα 90 και να κάνει το 3-1, με τον Νέιρα να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ