aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΔίωξη στον Σισέ από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

Δίωξη στον Σισέ από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κ. Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη στον Σισέ για ανάρμοστη διαγωγή μετά τη λήξη του ντέρμπι της Τούμπας (άρθρο 10, παρ. 1, α, Ι του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ).

Ο κ. Σιμιτζόγλου μελέτησε ενδελεχώς το video της Nova και κατέληξε στην πειθαρχική δίωξη του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League συνεδριάζει μεθαύριο και αν τον τιμωρήσει με μία αγωνιστική, ο Σισέ δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με την ΑΕΚ.

Σημειώνεται ότι ο αμυντικός των «ερυθρολεύκων» έχει κληθεί με ανάλογα άρθρα με τα οποία είχαν απολογηθεί οι Φορτούνης, Μάνταλος και Πασχαλάκης, οι οποίοι είχαν τιμωρηθεί με μία αγωνιστική.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του ποδ/στή της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Παπέ Αμπού Σισέ, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 10 παρ.1 περ. α Ι, και παρ.5 ε, στ, περ.β του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ