aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΔίωξη μόνο στον Λέτο ασκεί ο Σιμιτζόγλου! Γλιτώνει ο Μάνταλος

Δίωξη μόνο στον Λέτο ασκεί ο Σιμιτζόγλου! Γλιτώνει ο Μάνταλος

Το βίντεο του αγώνα από τη NOVA περιμένει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου για να ασκήσει πειθαρχική δίωξη στον Σεμπαστιάν Λέτο για την ενέργειά του να φτύσει τον Μάνταλο στους πανηγυρισμούς για το τρίτο γκολ των “πράσινων” στο πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Η δίωξη αναμένεται να σταλεί εντός της ημέρας στους “πράσινους” που θα κληθούν σε απολογία για την ερχόμενη Παρασκευή το πρωί μαζί με τις υπόλοιπες υποθέσεις του αθλητικού δικαστή.

Ο Αργεντινός κινδυνεύει να τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές για “έργω εξύβριση” και αν του επιβληθεί τιμωρία, το πιθανότερο είναι να γίνει αυθημερόν και έτσι θα χάσει τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου.

Αντίθετα, ο κ. Σιμιτζόγλου, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν προτίθεται να ασκήσει δίωξη στον Μάνταλο για το “μαρκάρισμα” στον Λέτο στο ξεκίνημα της φάσης, γιατί θεωρεί ότι ο διαιτητής παρακολουθεί φάση και θα μπορούσε να τιμωρήσει τον ποδοσφαιριστή της Ενωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ