aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΔίνει «μάχη» για Καρίγιο ο Ολυμπιακός

Δίνει «μάχη» για Καρίγιο ο Ολυμπιακός

Από την πρώτη στιγμή ήξεραν στον Ολυμπιακό πως θα είναι δύσκολη η υπόθεση του Γκουίντο Καρίγιο, τον οποίο ήθελε από την περσινή σεζόν ο Πέδρο Μαρτίνς στην ομάδα.

Νεότερα ρεπορτάζ από την Ισπανία αναφέρουν πως τρεις ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού της Σαουθάμπτον.

Μία από αυτές είναι η Λεγανές, στην οποία αγωνίστηκε ως δανεικός ο 28χρονος παίκτης, μία ακόμη ισπανική ομάδα και ο Ολυμπιακός, πιο πίσω φαίνεται πως είναι η Μπόκα Τζούνιορς και ένας τρίτος σύλλογος από την Ισπανία.

Μπορεί ο Καρίγιο φέτος να πέτυχε μόνο 6 γκολ σε 32 συμμετοχές (23 ως βασικός), αλλά είναι ένας παίκτης που ξεχωρίζει για την τεχνική του κατάρτιση και για αυτό τον λόγο τον θέλει στην Λεγανές ο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνι, ο άλλοτε τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης.

Προς το παρόν ο Καρίγιο κάνει διακοπές στην πατρίδα του και η AS υποστήριξε πως ο παίκτης δεν βιάζεται να αποφασίσει για το μέλλον του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ