aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Δίνει 3ετές στον Σίλντενφελντ

Με συμβόλαιο τριών ετών προσπαθεί να δελεάσει ο Παναθηναϊκός τον Γκόρντον Σίλντενφελντ ώστε να γεφυρώσει τη μικρή διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό.

O Kροάτης αμυντικός είναι ο επόμενος στόχος του Τριφυλλιού μετά και το διαφαινόμενο deal με τον Λεντέσμα, που δείχνει να βρίσκεται προ των πυλών.

Το SDNA έχει αποκαλύψει το έντονο ενδιαφέρον για τον «Σίφο» εδώ και καιρό, πλην όμως η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι. Ο Παναθηναϊκός πάντως προσπαθεί να δελεάσει τον παίκτη με τριετές συμβόλαιο ώστε να καλυφθεί και το μικρό χάσμα που υπάρχει, σύμφωνα με το «Goal».

Την ίδια στιγμή βέβαια οι «πράσινοι» περιμένουν και την αυριανή συνάντηση του μάνατζερ του Σίλντενφελντ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όπου θα τεθεί επί τάπητος το θέμα της λύσης του συμβολαίου του, υπόθεση ωστόσο που δεν είναι απλή. Σύμφωνα με τους Κροάτες καθοριστικό παράγοντα αναμένεται να διαδραματίσει η οφειλή του συλλόγου προς τον έμπειρο στόπερ, καθώς θα προσπαθήσει να γλιτώσει το ποσό που του οφείλει και μένει να φανεί η δική του αντίδραση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ