aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΔιάβημα ΠΑΟΚ στην UEFA για πλαστικές σφαίρες από την αστυνομία

Διάβημα ΠΑΟΚ στην UEFA για πλαστικές σφαίρες από την αστυνομία

Αρκετή ένταση στις κερκίδες υπήρχε στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Σλόβαν στην Μπρατισλάβα για τα playoffs του Europa League. Οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά» καταγγέλλουν πω η στάση της αστυνομίας ήταν προκλητική και πέρα από δακρυγόνα επιστράτευσε ακόμη και πλαστικές σφαίρες (!) στα μικροεπεισόδια που έγιναν περίπου μια ώρα πριν τη σέντρα στην κερκίδα των φιλοξενούμενων.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ κατήγγειλαν όσα συνέβησαν στους επικεφαλής της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, που έκαναν έντονα παράπονα στη διοίκηση της Σλόβαν και στους απεσταλμένους της UEFA. Μάλιστα έκαναν γνωστή την πρόθεσή τους να προβούν και σε διάβημα προς την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για χρήση βίας από τις αρχές.

Σημειώνεται πως τέσσερις φίλοι του ΠΑΟΚ μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο με τραύματα, ενώ υπήρξαν και έξι προσαγωγές οπαδών, που διανυκτέρευσαν στην αστυνομική διεύθυνση της Μπρατισλάβας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ