aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΔιαψεύδουν για Μάρκοβιτς, πάνε γι' άλλον

Διαψεύδουν για Μάρκοβιτς, πάνε γι’ άλλον

Πολλές ιστοσελίδες του εξωτερικού ανέφεραν τις δύο τελευταίες μέρες ότι ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τη Λίβερπουλ για την απόκτηση του Λάζαρ Μάρκοβιτς και οι ερυθρόλευκοι ξεκαθάρισαν το τοπίο σε ό,τι αφορά την υπόθεση του 24χρονου ακραίου επιθετικού.

«Δεν μιλάμε με τον Μάρκοβιτς και τα όσα γράφονται στο εξωτερικό δεν ισχύουν», είναι η επίσημη θέση της ομάδας του λιμανιού, με τον Ολυμπιακό να ξεκαθαρίζει την κατάσταση.  Θυμίζουμε ότι την περασμένη Πέμπτη υπήρξε ρεπορτάζ τουρκικής ιστοσελίδας, το οποίο ανέφερε ότι η Λίβερπουλ έχει αποφασίσει την παραχώρηση του Σέρβου εξτρέμ στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού.

Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι ακολούθησαν πολλές ακόμα ιστοσελίδες του εξωτερικού, αναφέροντας ότι ο Ολυμπιακός θα είναι η ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του ο παίκτης της Λίβερπουλ. Οι ερυθρόλευκοι ξεκαθαρίζουν πάντως τη θέση τους τονίζοντας πως δεν μιλούν με τον Μάρκοβιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ