aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΔιαψεύδει για Λεμονή, συνεχίζει τις συζητήσεις με τους Γάλλους!

Διαψεύδει για Λεμονή, συνεχίζει τις συζητήσεις με τους Γάλλους!

Ανατροπή στην ανατροπή! Ο Ολυμπιακός διέψευσε οτι διαπραγματεύεται με τον Τάκη Λεμονή, με τις νέες εξελίξεις να θέλουν τους πρωταθλητές να συνεχίζουν τις επαφές με τους Φιλίπ Μοντανιέ και Ρεμί Γκαρντ!

Το θέμα Λεμονή προέκυψε λίγο μετά τις 19:00, με τους ανθρώπους των Πειραιωτών να το διαψεύδουν σε λιγότερο από ένα δίωρο. Μάλιστα ενώ οι δύο Γάλλοι φέρονταν να είχαν απαντήσει αρνητικά στον Ολυμπιακό, τα νέα δεδομένα θέλουν τους ερυθρόλευκους να συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις μαζί τους και να περιμένουν οριστικές απαντήσεις!

Ως το απόγευμα της Τρίτης, προβάδισμα για να αναλάβει τον πάγκο των Πειραιωτών είχε ο Γκαρντ με τον Κριστιάν Καρεμπέ να συζητά ήδη μαζί του τις λεπτομέρειες, δίνοντας βάση στο πλάνο της ομάδας για την επόμενη σεζόν. Βεβαίως ο Καρεμπέ τα είχε πει πρώτα με τον Μοντανιέ, όμως όπως είπαμε πιο μπροστά στην «κούρσα» της διαδοχής βρισκεται ο Γκαρντ.

Κι ενώ ο Ολυμπιακός ανέμενε από ώρα σε ώρα την απάντηση τους, λίγο μετά τις 19:00 «έσκασε» το θέμα Λεμονή. Ο Λεμονής είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να φέρονται πως έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους και στην αγορά της χώρας μας εκεί όπου οι επιλογές είναι περιορισμένες.

Βεβαίως η φημολογία περί Λεμονή δεν επιβεβαιωνόταν από τους Πειραιώτες και έτσι λίγο πριν τις 21:00 ήρθε η διάψευση! Ο Ολυμπιακός φαίνετι πως έχει αποφασίσει να προχωρήσει με «γαλλικό μοντέλο» ωστόσο πάντα υπάρχουν και εναλλακτικές. Αυτές αφορούν τους Ιβάν Γιοβάνοβιτς και Χουάντε Ράμος. Ειδικά η πρώτη περίπτωση (του Γιοβάνοβιτς) βρίσκεται σε κατάσταση stand by προκειμένου αν οι υποθέσεις των δύο Γαλλων δεν έχουν αίσια κατάληξη τότε να «ενεργοποιηθεί» αυτή.

Γενικότερα εξελίξεις αναμένονται ανά πάσα στιγμή ακόμη και πολύ αργά το βράδυ απόψε, ενώ είναι πιθανό να έχουμε ανακοινώσεις ως το μεσημερι της Τετάρτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ