aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΔιάψευση περί Μιραλάς, θέμα με τον Προτό

Διάψευση περί Μιραλάς, θέμα με τον Προτό

Εντονότατη ήταν χθες η φημολογία που ήθελε τον Κέβιν Μιραλάς να επιστρέφει στον Ολυμπιακό. Την οποία πυροδότησε και ο αποκλεισμός του 29χρονου επιθετικού από την αποστολή της Έβερτον για το παιχνίδι με την Τσέλσι. Ο Ρόναλντ Κούμαν όμως με δήλωσή του έδωσε να φανεί πως δεν «έκοψε» τον Μιραλάς για μετεγγραφικό σκοπό.

«Αν κάποιος δείχνει ότι είναι απογοητευμένος και η συμπεριφορά του δεν είναι η ίδια, τότε παίρνω αποφάσεις», απάντησε ο τεχνικός της Τότεναμ σε σχετική ερώτηση. Ακολούθησε διάψευση και από πλευράς Ολυμπιακού για τη φημολογία και τα δημοσιεύματα για τον Μιραλάς. Προηγουμένως, ο δημοσιογράφος της «Liverpool Echo», Τόνι Σκοτ, υποστήριξε πως οι ερυθρόλευκοι επιδιώκουν το δανεισμό του Βέλγου φορ από τα «ζαχαρωτά».

Μπορεί από τον Ολυμπιακό να έχουν διαψευστεί τα σενάρια περί απόκτησης τερματοφύλακα, ωστόσο φαίνεται πως υπάρχει η πιθανότητα απόκτησης του Σίλβιο Προτό, προκειμένου να υπάρχει ένας έμπειρος που να συναγωνίζεται με τον Στέφανο Καπίνο. Η βελγική «Het Laatste Nieuws» αναφέρει ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει κρούση για τον 34χρονο κίπερ της Οστάνδης εδώ και μία εβδομάδα, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να φύγει από την ομάδα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ