aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΔιαιτητής… τελικού Champions League στο ΠΑΟΚ-Κράσνονταρ

Διαιτητής… τελικού Champions League στο ΠΑΟΚ-Κράσνονταρ

Ίσως τον κορυφαίο Ευρωπαίο διαιτητή επέλεξε η UEFA για τον επαναληπτικό μεταξύ ΠΑΟΚ και Κράσνονταρ την Τετάρτη στην Τούμπα για τα playoffs του Champions League.

Ο λόγος για τον Ντανιέλε Ορσάτο, που πριν περίπου έναν μήνα «σφύριξε» στον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Μπάγερν και Παρί. Ο 44χρονος Ιταλός διαιτητής ήταν στις 15 Δεκεμβρίου 2011 στο ΠΑΟΚ-Ρούμπιν 1-1 για τους ομίλους του Europa League.

Επίσης έχει διευθύνει τον αγώνα Γεωργία-Ελλάδα (1-2) το 2011 για τα προκριματικά του Euro 2012, του Παναθηναϊκού με τη Ντιναμό Μόσχας (1-2) το 2014 για τους ομίλους του Europa League, το Ατρόμητος-Φενέρμπαχτσε (0-1) το 2015 για playoffs του Europa League, ενώ την περσινή σεζόν σφύριξε το Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας (1-0) για την φάση των ομίλων του Champions League.

Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του Αλεσάντρο Τζαλατίνι και Φαμπιάνο Πρέτι, τέταρτος ο Ντανιέλε Ντόβερι, ενώ στο VAR θα είναι οι Μάρκο Γκουίντα και Φιλίπο Μέλι. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Πασκάλ Γκαριμπιάν από τη Γαλλία και της UEFA ο Ουαλός Κίραν Ο’ Κόνορ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ