aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Δένει» τους μικρούς του ο ΠΑΟΚ

Λίγες μέρες μετά τη λήξη της χειμερινής περιόδου και πριν από την προετοιμασία της επόμενης σεζόν, στον ΠΑΟΚ σκοπεύουν να προχωρήσουν στις ανανεώσεις των συμβολαίων τριών νεαρών ποδοσφαιριστών που μένουν ελεύθεροι το μεθεπόμενο καλοκαίρι (του 2018).

Πρόκειται για τους Δημήτρης Πέλκα, Ευθύμη Κουλούρη και Στέλιο Κίτσιου, οι οποίοι προέρχονται από την Ακαδημία του συλλόγου και φέτος με τον Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Και οι τρεις μετρούν περισσότερες από 15 συμμετοχές τη φετινή σεζόν στο ενεργητικό τους, αποτελώντας αξιόπιστη λύση για τον Σέρβο τεχνικό που βλέπει τα «παιδιά» του να παίζουν στην πρώτη ομάδα.

Οι επαφές θα γίνουν το αμέσως προσεχές διάστημα, ούτως ώστε στη συνέχεια ο Λούμπος Μίχελ να ψάξει για τους ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν το υπάρχον ρόστερ την επόμενη σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ