aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΔεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες στον ΠΑΟΚ

Δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες στον ΠΑΟΚ

Μονόδρομο αποτελεί για τον ΠΑΟΚ η νίκη στο αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30).

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα στο προηγούμενο ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», απέναντι στο «τριφύλλι» που μετράει τρεις σερί νίκες (μεταξύ των οποίων και η νίκη απέναντι στην ΑΕΚ).

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι η συνάντηση του «μαθητή» απέναντι στον «δάσκαλο», καθώς ο Πάμπλο Γκαρσία θα αντιμετωπίσει τον άλλοτε προπονητή του, Λάζλο Μπόλονι.

Στα αγωνιστικά, τώρα, στη διάθεση του Ουρουγουανού κόουτς επέστρεψε ο Ελ Καντουρί που εξέτισε την ποινή του, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Βαρέλα και Ροντρίγκο.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Μιχαηλίδη και Γιαννούλη. Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί και Σβαμπ. Στην επίθεση θα παίξουν οι Τζόλης, Ζίβκοβιτς στα άκρα και στην κορυφή ο Σφιντέρσκι.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Κρέσπο, Περέιρα, Εσίτι, Τσιγγάρας, Νινούα, Μουργκ, Τσόλακ και Κούτσιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ