aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Δεν υπάρχουν λεφτά, ζητάμε υπομονή»

Δύο εβδομάδες έμειναν μέχρι την 30η Νοεμβρίου, η κλεψύδρα για τον Παναθηναϊκό αδειάζει με γοργούς ρυθμούς, αλλά το ταμείο παραμένει μείον στο «τριφύλλι». Οι παίκτες δεν πήραν τις δόσεις συμβολαίων τους στα τέλη Οκτωβρίου, όπως έπρεπε, αλλά ο νόμος δίνει το περιθώριο ενός μήνα στους «πράσινους» για να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους. Ωστόσο, η καταληκτική ημερομηνία μπορεί να πλησιάζει, όμως χρήματα δεν έχουν βρεθεί. Και αυτή τη φορά περιθώριο βάσει νόμου δεν θα υπάρχει.

Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος στις 30 Νοεμβρίου να δώσει 1,5 εκατομμύριο ευρώ (μαζί με την εφορία) στους ποδοσφαιριστές. Σε διαφορετική περίπτωση, από την 1η Δεκεμβρίου θα έχει δικαίωμα ο κάθε παίκτης να κάνει προσφυγή και να διεκδικήσει φυσικά την ελευθέρας του από τον Παναθηναϊκό.

Με τον χρόνο να πιέζει, άνθρωποι της ομάδας, συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του Μαρίνου Ουζουνίδη, έχουν ξεκινήσει κουβέντες και συζητήσεις με τους παίκτες για να κάνουν υπομονή και να δώσουν εκείνοι πια νέα διορία στην ομάδα, ώστε να καλύψει τις υποχρεώσεις της. Επί της ουσίας, δηλαδή, να μην προχωρήσουν σε προσφυγές και να περιμένουν λίγο καιρό μέχρι να βρεθούν χρήματα ή ομάδες για να καταθέσουν προσφορές.

Στον Παναθηναϊκό έχουν την ελπίδα να προκύψει μέσα στις επόμενες 15 μέρες κάποια πρόταση είτε για τον Λουντ, είτε για τον Χουλτ και ταυτόχρονα οι ομάδες που θα επιθυμούν να τους αγοράσουν να είναι διατεθειμένες να κάνουν ό,τι και η Μπενφίκα: να δώσουν χρήματα μπροστά για να καλυφθούν υποχρεώσεις. Επειδή, ωστόσο, μέχρι τότε δεν υπάρχει κάποια πρόταση που να βρίσκεται στον ορίζοντα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού «χτίζουν» το έδαφος και προετοιμάζουν τους παίκτες πως το πιθανότερο είναι να μη δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους στις 30 Νοεμβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ