aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος…

Η νίκη επί της Λαμίας φαντάζει με αδιαπραγμάτευτο στόχο για τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι θα αναμετρηθούν εκτός έδρας αύριο στις 20:30, με τη νεοφώτιστη ομάδα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League και θέλουν να δώσουν συνέχεια στην επιτυχία που πέτυχαν τη Δευτέρα επί της Λάρισας.

Σχεδόν (ή μάλλον εντελώς) έχει κλειδώσει η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε δίλημμα για τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Δημήτρη Κουρμπέλη στον άξονα λόγω της τιμωρίας του Γιακούμπα Σιλά που αποβλήθηκε στο ματς με τη Λάρισα. Ο 49χρονος τεχνικός ήταν ανάμεσα στον Γιώργο Κουτρουμπή και τον Νούνο Ρέις (ζυγίζοντας τα συν και τα πλην του καθενός), αλλά τα πράγματα απλουστεύτηκαν μετά και τη βαριά τιμωρία του Ροντρίγο Μολέδο, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στους Φθιωτούς (αλλά και σε Ολυμπιακό και Αναγέννηση Καρδίτσας).

Ο Έλληνας στόπερ θα αγωνιστεί κανονικά στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Δημήτρη Κολοβέτσιο και ο Πορτογάλος χαφ θα είναι δίπλα στον πρώην μέσο του Αστέρα.  Οπότε, το «τριφύλλι» αναμένεται να παίξει με τον Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια. Οι Χουλτ, Κολοβέτσιος, Κουτρουμπής, Κουλιμπαλί θα είναι στην άμυνα. Κουρμπέλης, Ρέις στον άξονα, με τον Χίλιεμαρκ μπροστά τους, δεξιά θα είναι ο Βιγιαφάνιες, αριστερά ο Λουντ και στην κορυφή ο Μολίνς.

Εξάλλου, πωρωμένος και εντυπωσιασμένος με την εικόνα του κόσμου του Παναθηναϊκού εμφανίζεται ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ, ο όποιος οδήγησε τους πράσινους σε νίκη στο ματς-θρίλερ με την ΑΕΛ. «Εύχομαι να συνεχίσουν να μας στηρίζουν μ΄ αυτόν τον τρόπο και στη συνέχεια! Κάθε Κυριακή, ακόμα κι όταν παίζουμε εκτός έδρας, να είναι οι καλύτεροι οπαδοί στη λίγκα. Θα παλεύουν εκείνοι για εμάς, κι εμείς θα παλεύουμε γι’ αυτούς», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σουηδός μέσος στη «Sportime».

Για τη στήριξη του κόσμου, είπε: «Όπως και την προηγούμενη βδομάδα έτσι και τώρα, οι οπαδοί ήταν φανταστικοί. Αυτό είναι που χρειαζόμαστε. Τους καλύτερους οπαδούς! Το να παίζεις σε ένα γήπεδο σαν κι αυτό, είναι καταπληκτικό».

Όσο για τα προβλήματα στην ομάδα, σχολίασε: «Πρέπει να παίξουμε ποδόσφαιρο. Οφείλουμε να παλέψουμε για τον τίτλο. Για ό,τι συμβαίνει έξω από το γήπεδο, έχουμε ικανούς ανθρώπους να ασχοληθούν με αυτά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ