aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΔεν ξεχνάει τον Ματέους Ρέις ο Ολυμπιακός

Δεν ξεχνάει τον Ματέους Ρέις ο Ολυμπιακός

Τις μεταγραφές του μέχρι τον Ιανουάριο έχει ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος κάλυψε τα κενά που υπήρχαν στο ρόστερ του ενόψει της τρέχουσας σεζόν.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που προσπάθησαν πολύ να αποκτήσουν οι Πειραιώτες ήταν χωρίς αμφιβολία ο Ματέους Ρέις, ο οποίος αποτελούσε τον διακαή πόθο του Πέδρο Μαρτίνς για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Στη θέση του αριστερού μπακ, οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν τον Ρούμπεν Βινάγρε, όμως στη συμφωνία με την Γουλβς υπάρχει οψιόν αγοράς ύψους 20 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, η υπόθεση του Ματέους Ρέις παραμένει ανοικτή για τον Ολυμπιακό, όπως γράφει σήμερα το «Φως των Σπορ». Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει πως οι Πειραιώτες τα έχουν βρει με τον Βραζιλιάνο μπακ-χαφ και η Ρίο Άβε που έβαλε εμπόδια για να γίνει η μεταγραφή προχώρησε τώρα σε συμφωνία με τον Φάμπιο Κοεντράο.

Δεν αποκλείεται, όμως, οι Πορτογάλοι βλέποντας ότι θα χάσουν τον παίκτη ως ελεύθερο το άλλο καλοκαίρι, να τον παραχωρήσει τον Ιανουάριο στον Ολυμπιακό με μικρό οικονομικό αντάλλαγμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ