aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΔεν θα εγκαταλείψει για Κωνσταντινίδη, Κάτσε, Μυστακίδη

Δεν θα εγκαταλείψει για Κωνσταντινίδη, Κάτσε, Μυστακίδη

Ο ΠΑΟΚ έβαλε τέλος στο σίριαλ Μολέδο, μετά από εντολή του Ιβάν Σαββίδη στους ανθρώπους της ομάδας να αποσύρουν το ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο στόπερ. Ο Παναθηναϊκός, εκτός από τα χρήματα που θα έβαζε στα ταμεία του για τη μετακίνηση του Μολέδο στον ΠΑΟΚ, θα μπορούσε να ενισχυθεί και με τους Δημήτρη Κωνσταντινίδη και Έργκους Κάτσε, ενώ συζητήσεις -ανεξάρτητα του deal για τον Μολέδο- έγιναν και για τον Γιάννη Μυστακίδη.

Σύμφωνα με τον αθλητικό Τύπο, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τους τρεις άσους του ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός πως ο δανεισμός του Μολέδο ναυάγησε. Ο Κωνσταντινίδης ίσως θα μπορούσε να βρεθεί ως ελεύθερος στο «τριφύλλι», ενώ για την περίπτωση Μυστακίδη ο ΠΑΟΚ φέρεται να το συζητά μόνο για δανεισμό. Όσο για τον Κάτσε, ο ποδοσφαιριστής έχει προτεραιότητά του το εξωτερικό χωρίς ωστόσο να αποκλείεται τίποτα.

Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός δέχτηκε πρόταση για εξάμηνο δανεισμό του Νούνο Ρέις από ομάδα του Ισραήλ. Ειδικότερα, η Ασντόντ έχει χτυπήσει την πόρτα των πρασίνων για τον Πορτογάλο μπακ. Η ομάδα από το Ισραήλ δίνει μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό και ζήτησε τον παίκτη για να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή. Οι άνθρωποι του τριφυλλιού θα συζητήσουν με τον Ρέις για την προτίμησή του. Ο Παναθηναϊκός δεν υπολογίζει τον 26χρονο αμυντικό και θα προσπαθήσει να βάλει και οψιόν αγοράς στη συμφωνία. Πρωτίστως οι πράσινοι σε περίπτωση που δανείσουν τον παίκτη τους, θα γλιτώσουν το μισό συμβόλαιό του, δηλαδή περίπου 125 χιλιάδες ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ