aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Δεν θα ανεχθούμε τα ίδια τα περσινά»

«Δεν θα ανεχθούμε τα ίδια τα περσινά»

Στην πρώτη σύσκεψη των εμπλεκόμενων φορέων για το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, συζητήθηκαν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και ό,τι άλλο απασχολούσε τους παράγοντες των δύο ΠΑΕ. Στη σύσκεψη που έγινε στο ΟΑΚΑ, ο Σάββας Θεοδωρίδης θέλησε να φέρει τους ανθρώπους της «Ένωσης» και της διοργανώτριας αρχής προ των ευθυνών τους για το προσεχές ντέρμπι των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ.

«Θέλουμε να βλέπουμε τον διάδρομο και θα περάσουμε από αυτόν», ανέφερε αρχικά ο αντιπρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ και πρόσθεσε: «Ζητάμε να εφαρμοστεί ο νόμος και να μην βρούμε και πάλι κλειστές πόρτες, όπως συνέβη στα προηγούμενα παιχνίδια. Την περασμένη φορά περιμέναμε τον διαιτητή για να υπογράψουμε το φύλλο αγώνα, αλλά ο Μάνταλος ήταν κλειδωμένος στα αποδυτήρια με τον Δημητριάδη, πού ακούστηκε αυτό το πράγμα; Δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχθούμε τα ίδια και έχουμε την απαίτηση να επιδεικνύουν τον ανάλογο σεβασμό όπως κάνουμε εμείς σε όλους στα ματς του Καραϊσκάκη».

Ο Θεοδωρίδης στη συνέχεια υπογράμμισε: «Δεν γίνεται να ασκούν πίεση στους διαιτητές σε κάθε ματς. Να τους κυνηγάει ο Δημητριάδης και να μην τρέχει τίποτα. Δύο χρόνια τώρα έχουμε χάσει με τον Καλογερόπουλο και τον Μάνταλο. Το έχει δει όλη η Ελλάδα. Δεν μπορεί η ΑΕΚ να εκβιάζει συνέχεια καταστάσεις. Κάποια στιγμή θα πρέπει να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την ιστορία και να εφαρμοστούν οι νόμοι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ