aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΔεν πουλάει τον Μιλιβόγεβιτς ο Ολυμπιακός

Δεν πουλάει τον Μιλιβόγεβιτς ο Ολυμπιακός

Για μια ακόμη μεταγραφική περίοδο ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς τραβάει το ενδιαφέρον της «ερυθρόλευκης» επικαιρότητας. Υπάρχουν άλλωστε αρκετές ομάδες που ερίζουν για την απόκτησή του, όπως και το περασμένο καλοκαίρι, με τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο να φέρνει και πάλι στο προσκήνιο την περίπτωση πώλησής του.

Ο Ολυμπιακός βεβαίως βλέπει στο πρόσωπο του Σέρβου ένα από τα βασικά «εργαλεία» και της φετινής ομάδας και είναι λογικό να μην επιθυμεί στα μέσα της σεζόν την πώλησή του. Ολα όμως έχουν την τιμή τους κι εάν βρεθεί ομάδα του εξωτερικού που θα «στρώσει χρυσάφι» για τον «Μίλι» τότε δύσκολα θα πει «όχι». Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς πήρε θέση στα μεταγραφικά σενάρια μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, επιβεβαιώνοντας από τη μια πως η πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να τον κρατήσει και στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν και τονίζοντας συνάμα και τη δική του επιθυμία να πάρει έναν ακόμη τίτλο με τους Πειραιώτες.

«Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός δεν θέλει να με αφήσει να αλλάξω περιβάλλον τον Ιανουάριο και θα ήθελα να κατακτήσω έναν ακόμη τίτλο με την ομάδα. Για να φύγω θα πρέπει να έρθει μια πολύ καλή πρόταση. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και όλα αυτά (σ.σ. μεταγραφικά σενάρια για Γουέστ Χαμ, Βαλένθια, Λεβερκούζεν) είναι φήμες» τόνισε αρχικά ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς και συνέχισε: «Δεν ξέρω για κάποια συγκεκριμένη πρόταση, αλλά, εάν υπάρχει, είμαι πεπεισμένος ότι ο σύλλογος θα τη σκεφτεί. Ξέρουν τι είναι καλύτερο για το συμφέρον τους.

Εχω σημαντική θέση στην ομάδα και θέλω να συνεχίσω να δίνω το μάξιμουμ στον αγωνιστικό χώρο». Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ρωτήθηκε και για τη εθνική Σερβίας όπου αποτελεί και εκεί βασικό στέλεχος δείχνοντας την αισιοδοξία του πως μπορεί να επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης στο Μουντιάλ. «Η Σερβία είναι στον δρόμο για το Μουντιάλ της Ρωσίας και σε αυτό βοηθά ότι όλοι παίζουμε ακόμη καλύτερα απ’ ό,τι παίζουμε για τις ομάδες μας. Για το γεγονός ότι όλοι οι Σέρβοι διεθνείς εμπλέκονται σε μεταγραφικά σενάρια, υπεύθυνος είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ