aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Δεν πάει στην Σκεντερμπέου ο Κάτσε

Ένα δημοσίευμα της αλβανικής ιστοσελίδας “panorama.com.al” έχει ανοίξει από το μεσημέρι θέμα δανεισμού του Έργκους Κάτσε μέχρι το τέλος της σεζόν στη Σκεντερμπέου. Η αλβανική ομάδα θέλει να κάνει αντεπίθεση στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και ψάχνει παίκτη που θα κάνει τη διαφορά.

Ωστόσο, ο Έργκους Κάτσε θα πρέπει να βγει από τα πλάνα των ανθρώπων της Σκεντερμπέου, καθώς το περιβάλλον του τοποθετείται ξεκάθαρα αρνητικά σε μία τέτοια προοπτική. “Δεν έχουμε δεχθεί κάποια κρούση από την Σκεντερμπέου, αλλά ακόμη κι αν αυτό συμβεί θα πούμε όχι”,τονίζεται χαρακτηριστικά από ανθρώπους κοντά στον νεαρό μέσο του ΠΑΟΚ.

Ο Κάτσε επιστρέφει από σήμερα στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει όμως οριστική απόφαση για το που θα παίζει στο δεύτερο μισό της σεζόν. Ο Ίβιτς θα κληθεί να αποφασίσει αν θέλει να τον κρατήσει ή όχι, την ώρα που ο ατζέντης του έχει επαφές και με ομάδες από καλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ