aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Δεν πάει Χανιά ο Ολυμπιακός

Δε θα ταξιδέψει στα Χανιά η αποστολή του Ολυμπιακού απόψε το βράδυ στις 22:00 όπως ήταν προγραμματισμένο αρχικά για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, καθώς ακυρώθηκελόγω κακών συνθηκών που επικρατούν στο νησί.

Για το πρωί της Πέμπτης μετατέθηκε η πτήση του Ολυμπιακού προς τα Χανιά, ημέρα που οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την τοπική ομάδα για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλωντου Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο λόγος είναι οι κάκιστες καιρικές συνθήκες που επικρατούν όλη τη μέρα στην Κρήτη και οι οποίες δεν επέτρεπαν την ασφαλή προσγείωση των αεροπλάνων στο διεθνές αεροδρόμιο των Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης».

Η προηγούμενη πτήση προς Χανιά δεν είχε καταφέρει να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο και μετά από αρκετούς ελιγμούς αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Αθήνα.

Έτσι, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, παρότι η αποστολή βρισκόταν στο «Ελ. Βενιζέλος» για την αναχώρησή της, επέλεξαν να μην μπουν στο αεροπλάνο και να μεταθέσουν την πτήση για το επόμενο πρωί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ