aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Δεν με έχει προσεγγίσει κανένας από την Πόρτο»

«Δεν με έχει προσεγγίσει κανένας από την Πόρτο»

Τα δημοσιεύματα για την Πόρτο και τον Μάρκο Σίλβα είναι πολλά στην πατρίδα του, ωστόσο ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία επαφή.

«Μπορώ να σας πω ότι ήρθα στην Πορτογαλία πριν από δύο εβδομάδες και δεν με έχει προσεγγίσει κανένας από την Πόρτο. Αυτή είναι η αλήθεια ανεξάρτητα από το τι έχει ειπωθεί. Δεν έχει υπάρξει κάποια επαφή με τον εκπρόσωπο μου. Μπορώ να σας πω ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, είναι ψέμα. Το έχω πει και το επαναλαμβάνω. Δεν ξέρω πότε θα γίνει, αλλά επιθυμία μου είναι να παλέψω για να γίνω πρωταθλητής στην Πορτογαλία. Είναι η επιθυμία μου, ένας στόχος που έχω. Υπάρχουν αυτές οι φήμες. Εγώ έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και από τον σύλλογο με ενημέρωσαν πως δεν υπήρξε κάποια επαφή» ανέφερε ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού στην εκπομπή Mais Bastidores του πορτογαλικού δικτύου TVI24.

Αναφορικά με τους παίκτες που ακούγονται για τον Ολυμπιακό από την Πορτογαλία, σχολίασε: «Άκουσα για τον Πάουλο Ολιβέιρα, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει βάση. Γίνεται λόγος για 4 με 5 εκατομμύρια ευρώ και όποιοι γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα ξέρουν ότι κάτι τέτοιο είναι αδιανόητο. Δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση. Όσον αφορά τον Αντρέ Μάρτινς, είναι κάτι διαφορετικό διότι είναι ελεύθερος. Δεν είναι αλήθεια ότι έχει υπογράψει. Αλλά πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα περίπτωση».

Για την πρώτη του σεζόν στον Ολυμπιακό τόνισε: «Ήταν μία πολύ καλή πρώτη χρονιά. Ξέραμε ότι ήμασταν το φαβορί, αλλά ήταν αξιοσημείωτος ο τρόπος με τον οποίο κατακτήσαμε τον τίτλο. Καταφέραμε σχεδόν να σπάσουμε όλα τα προηγούμενα ρεκόρ του συλλόγου που είχε πάρει το πρωτάθλημα 42 φορές. Ήταν σημαντικό που πήραμε τον τίτλο, αλλά επίσης και την απόδοση την οποία μπορέσαμε να έχουμε. Δεν είναι ένας εύκολος σύλλογος, καθώς δεν έχεις μόνο πίεση για νίκες, αλλά και μεγάλη πίεση από τους ίδιους τους οπαδούς της ομάδας για να παίζεις καλό ποδόσφαιρο. Ο Φερνάντο Σάντος έχει πει ότι όποιος προπονήσει ομάδα στην Ελλάδα είναι έτοιμος μετά να προπονήσει οπουδήποτε στον κόσμο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ