aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Δεν «κόλλησε» η Λάρισα

Στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας πέρασε η Λάρισα! Η ομάδα του Κάμπου ήταν καλύτερη στο εκτός έδρας ματς απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, όμως, οι Βυσσινί έμειναν στο 0-0 και σε συνδυασμό με το άλλο παιχνίδι του ομίλου έκλεισαν εισιτήριο για τους «16» του θεσμού.

Οι φιλοξενούμενοι από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης έδειξαν πως παρά τις απουσίες τους, είχαν σκοπό να παίξουν επιθετικά και να σημειώσουν κάποιο γκολ που θα τους έκανε πολύ πιο εύκολη τη ζωή. Παρόλα αυτά κάτι η αστοχία τους, κάτι η ατυχία τους και κάτι ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν τους το επέτρεψαν. Από την άλλη μεριά οι γηπεδούχοι, αν και αποκλεισμένοι, δεν είχαν σκοπό να διευκολύνουν τους αντιπάλους τους, με αποτέλεσμα να δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνα, αλλά και στις αντεπιθέσεις.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Κατσικάς, Μούτσιος, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Μπούσδρας, Μασούρας, Φλεβάρης (85′ Καρίκι), Σταματάκης (51′ Τζέλλος), Χαντζάρας, Κονέ, Παπαευθυμίου.

Λάρισα: Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας (80′ Μασούρας), Κούσας, Γκόλιας, Κόντορ, Μπάλλας, Λαγός (50′ Κριζμάν), Κρητικός, Περόνε, Μπάμπιτς (46′ Ναζλίδης), Γιαννιτσάνης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ