aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Δεν είχε βρίσει ποτέ όσο ήμασταν μαζί»

«Δεν είχε βρίσει ποτέ όσο ήμασταν μαζί»

Αισιόδοξος για τη πορεία που θα έχει ο Κετσπάγια στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Γιάννης Σκοπελίτης στον ΣΠΟΡ FM 94,6. «Πιστεύω ότι η θητεία του θα είναι διαφορετική στην ΑΕΚ σε σχέση με τον Ολυμπιακό» τόνισε.

Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο Γιάννης Σκοπελίτης στον ΣΠΟΡ FM 94,6για τον Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος από χθες είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τον 38χρονο μέσο, ο Γεωργιανός τεχνικός θα πρέπει να πάρει στην «Ένωση» την ευκαιρία που δεν είχε στον Ολυμπιακό από τον οποίο έφυγε αρκετά σύντομα.

Μάλιστα, τοποθετήθηκε για εκείνους που χαρακτηρίζουν εκρηκτικό προπονητή τον Κετσπάγια, ενώ απάντησε και για εκείνους που λένε πως είναι αθυρόστομος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Σκοπελίτης στην εκπομπή «Αντεπίθεση» με τους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο

Για την εικόνα που έχει ο ίδιος από τον Τιμούρ Κετσπάγια, με τον οποίο συνεργάστηκε πριν από μερικά χρόνια στην Ανόρθωση: «Η εικόνα που έχω από τον Τιμούρ είναι πριν από πέντε χρόνια. Ένας ποδοσφαιριστής και ένας προπονητής μπορεί να εξελίσσεται. Είναι ένας εκρηκτικός χαρακτήρας, είναι λάτρης της πειθαρχίας και είναι σχετικά απόμακρος σε σχέση με τους ποδοσφαιριστές. Ίσως να μην υπάρχει και απάντηση στο τελευταίο σκέλος. Είχα και τα δύο πρότυπα προπονητών. Είχα προπονητές που ήμασταν σχεδόν φίλοι και στο τέλος γίναμε μπάχαλο στα αποδυτήρια. Χρειάζεται μέτρο, δεν υπάρχει “χημεία” χωρίς μέτρο».

Για εκείνο που κράτησε ο ίδιος από τη συνεργασία του με τον Τιμούρ Κετσπάγια: «Ο Τιμούρ είναι από τους προπονητές που διαχειρίστηκε πολύ καλά το κοουτσάρισμα. Έλεγα ότι ο Τιμούρ είναι πολύ καλός στο κοουτσάρισμα και μπορούσε να αλλάξει τακτική κατά τη διάρκεια του αγώνα».

Για το αν είναι αθυρόστομος: «Έχει τύχει να φωνάξει σε εμένα μετά από κακή εμφάνιση. Δεν είχε βρίσει, όμως, ποτέ όσο ήμασταν μαζί».

Για τη διαφορά στα αποδυτήρια στην Ελλάδα και την Κύπρο: «Είναι διαφορετική η κατάσταση στις δύο χώρες. Στην Ελλάδα δεν είχα ζήσει αποδυτήρια μεγάλης ομάδας, ενώ ήμασταν με αρκετούς νεαρούς σε ηλικία παίκτες. Στην Κύπρο ήμασταν με αρκετούς ξένους. Δεν μπορώ να ξέρω την κατάσταση που θα επικρατεί στα αποδυτήρια της ΑΕΚ».

Για την αποχώρησή του από τον ΑΠΟΕΛ λίγο πριν από την κατάκτηση του κυπριακού πρωταθλήματος: «Νομίζω ότι δεν του ταίριαζε ο ΑΠΟΕΛ. Ίσως και επειδή ως ποδοσφαιριστής είχε κάνει αρκετά πράγματα εναντίον τους. Αντίθετα, στην Ανόρθωση ήταν… Θεός. Πιστεύω ότι η θητεία του θα είναι διαφορετική στην ΑΕΚ σε σχέση με τον Ολυμπιακό που έφυγε σχετικά γρήγορα».

Για το αν θα βοηθήσει το πέρασμά του ως παίκτης από την ΑΕΚ: «Πιστεύω ότι 100% θα βοηθήσει. Αν τα μίντια της ΑΕΚ και οι ίδιοι οπαδοί προσεγγίσουν με καλό μάτι την πρόσληψή του, τότε αυτό θα βοηθήσει το έργο του. Δεν υπάρχουν οι αντιδράσεις που υπήρχαν στον Ολυμπιακό. Από την αρχή ήταν αποτυχημένη η πορεία του στον Ολυμπιακό. Οπότε θα τον δεχθούν τον Κετσπάγια στην ΑΕΚ και θα του δώσουν την ευκαιρία, μία ευκαιρία που δεν πήρε ποτέ στον Ολυμπιακό».

Για το αν έχει “κολλήματα” με κάποιους παίκτες ως προπονητής: «Του αρέσουν κάποιοι συγκεκριμένοι παίκτες. Δεν νομίζω όμως ότι έχει “κολλήματα” με πρόσωπα, όπως όλοι οι προπονητές που τους αρέσουν κάποιοι παίκτες».

Για το αν οι οπαδοί της ΑΕΚ πρέπει να είναι χαρούμενοι και τι πρέπει να φοβούνται: «Εγώ θα έλεγα πως πρέπει να είναι χαρούμενοι. Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να πάρει άλλο προπονητή. Με τα νέα παιδιά και τη φιλοσοφία που πάει να αναπτύξει, ο Τιμούρ θα τους κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και θα τους βελτιώσει κι άλλο. Τα υπόλοιπα όμως θα φανούν στο γήπεδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ