aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Δεν… χάρηκε κανείς!

Μάχη χωρίς νικητή στην Κρήτη!

ΟΦΗ και ΑΕΛ έμειναν στο 0-0, σε ένα ματς που είχε περισσότερες ανακοινώσεις (σσ. από πλευράς των «βυσσινί») κατά τη διάρκειά του παρά φάσεις, και αμφότεροι παραμένουν πολύ χαμηλά στην βαθμολογία.

Φωνάζουν για ένα πέναλτι οι δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι στο 12ο λεπτό σε μαρκάρισμα του Νούνιτς στον Βαζ, οι φιλοξενούμενοι στο 85’ σε τράβηγμα του Μιχόγεβιτς στον Μόρα με τον διαιτητή Ευαγγέλου να δείχνει «παίζετε» και στις δύο περιπτώσεις.

Ο ΟΦΗ συνεχίζει να βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού (σσ. 18 βαθμούς), η ΑΕΛ παραμένει στο +2 (σσ. 23 βαθμούς) από την θέση που οδηγεί στα μπαράζ και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

OΦΗ (Χάιμε Βέρα): Σωτηρίου, Σακόρ, Νάστος (77’ Ναμπί), Μιχόγεβιτς, Γιαννούλης (46’ Πέρσον), Βαζ (72’ Γιακουμάκης), Κοροβέσης, Μπράουν, Νέιρα, Φερέιρα, Ποτουρίδης

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς (90’+2’ Γρομητσάρης), Μόρας, Λεοζίνιο (79’ Γιακιμόφσκι), Μπέρτος, Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Νούνιτς, Γκοϊκοβιτς (62’ Σεσέροβιτς), Φατιόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ