aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Δεν «Χ»άρηκε κανείς στην Τρίπολη

Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, ένα αποτέλεσμα που δεν ικανοποιεί καμία ομάδα. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη, αλλά η ομάδα του Πετράκη με ήρωα τον Πασχαλάλη έφυγε με το βαθμό από το «Θ.Κολοκοτρώνης»

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και μόλις στο τρίτο λεπτό ο Καλτσάς από κοντά δεν κατάφερε να νικήσει τον Πασχαλάκη.

Το παιχνίδι ήταν κρίσιμο για τον Αστέρα, με αποτέλεσμα οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη να είναι εμφανώς αγχωμένοι.

Η απάντηση του ΠΑΣ στις ευκαιρίες έγινε στο 7ο λεπτό, αλλά ο Ντοναρούμα αρνήθηκε το γκολ στον Κόντε.

Ο ρυθμός του αγώνα ήταν καλός με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτά και να ψάχνουν τον γκολ.

Πιο τυχερή στάθηκε η ομάδα του Γιάννη Πετράκη και στο 27’ ο Κόντε με εντυπωσιακή ενέργεια βρήκε τον Ζάιρο και ο Βραζιλιάνος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 0-1.

Στα επόμενα λεπτά, οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς επηρεασμένοι με το γκολ των Ιωαννίνων και κινδύνεψαν να δεχτούν και δεύτερο γκολ στο 36’, αλλά ο Ντοναρούμα μπλοκάρει το σουτ του Κόντε.

Ο Αστέρας έπρεπε να αντιδράσει και ο Βεργέτης στο 39’ απέσυρε τον Καλτσά και έβαλε τον Ιωαννίδη, κάνοντας την ομάδα του πιο επιθετική.

Η αλλαγή στην εικόνα των γηπεδούχων ήταν εμφανής και λίγο έλειψε να φέρουν το ματς στα ίσια ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου, αλλά ο Πασχαλάκης απέκρουσε δύσκολα το «χτύπημα του σκορπιού» του Μανιά.

Στην εκπνοή του αγώνα, ο Μάσα «άγγιξε» την ισοφάριση, αλλά το καλοχτυπημένο φάουλ του Αργεντινού το έδιωξε ο κίπερ του ΠΑΣ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αστέρας μπήκε πολύ επιθετικά για να φτάσει στην ισοφάριση, με τους παίκτες του ΠΑΣ να δίνουν πολύ χώρο στους γηπεδούχους.

Στο 58΄ο Ιωαννίδης δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά, μετά από ωραία ενέργεια του Τσουκαλά, αλλά στο 70ο λεπτό η αφόρητη πίεση του Αστέρα απέφερε καρπούς.

Ο Κώτσιρας από δεξιά βρήκε ωραία τον Μανιά και ο υψηλόσωμος επιθετικός έφερε το ματς στα ίσια.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε τίποτα με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ.

ΣΚΟΡΕΡ: 70′ Μανιάς – 27′ Ζάιρο

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 19′ Γκάιντουτσικ – 45+1′ Λίλα, 53′ Μπουκουβάλας, 67′ Ακόστα, 80′ Μπέριος, 89 Ζάιρο

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ευαγγέλλου (Αθηνών)

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βεργέτης): Ντοναρούμα, Γκαϊντούτσικ, Μπέρτος, Σελίν, Γιαννούλης, Τσουκαλάς, Χαμντανί, Καλτσάς, Φαρίνια, Μάσα, Μανιάς.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης):  Πασχαλάκης, Μπέριος, Λίλα, Μπουκουβάλας, Γιάκος, Μιχαήλ, Ναδάλες, Τζημόπουλος, Ακόστα, Ζάιρο, Κόντε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ