aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Δεν μπορεί κανείς να μας λυγίσει»

Το 11ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7 πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με περισσότερους απο 200 εκπροσώπους συνδέσμων, από όλο τον κόσμο, να ανταλλάσσουν απόψεις και να ενημερώνονται για όλες τις ομάδες του Συλλόγου.

Παρών στο Συνέδριο ήταν για ακόμη μια φορά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που μετά την προβολή του βίντεο ακολούθησε η ομιλία του προέδρου:

«Για τη χρονιά που τελείωσε, δεν θα πω πολλά. Έγινε μεγάλο λάθος στην επιλογή χαρακτήρων. Πανάκριβοι παίκτες, το πιο ακριβό μπάτζετ, όμως το πρόβλημά τους δεν ήταν ποδοσφαιρικό, αλλά πρόβλημα χαρακτήρων. Και φυσικά αυτό έχει να κάνει και με τα αποδυτήρια και γι’ αυτό εφέτος αλλάζουν όλα. Ακόμα και έτσι όπως ήμασταν εμείς θα το παίρναμε το πρωτάθλημα, αν μας άφηναν. Είδατε τι έγινε εδώ στο γήπεδό μας, με τον ΠΑΟ και την ΑΕΚ. Κυρίως με τον ΠΑΟ. Εκεί χάθηκε το Πρωτάθλημα», τόνισε αρχικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης που ρωτήθηκε για την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν:

«Η ομάδα μας θα ενισχυθεί και θα έρθουν και κάποιοι παίκτες το αμέσως επόμενο διάστημα. Πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ καλύτεροι από πέρυσι». Ο κ. Μαρινάκης επανέλαβε και τα όσα είπε προ ημερών σε δήλωσή του για το τμήμα μπάσκετ του Συλλόγου, ότι δεν επιθυμεί δηλαδή την εμπλοκή του, ενώ ταυτόχρονα εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει να στηριχθούν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι και να εκτιμάται η προσφορά των ανθρώπων που προσφέρουν τα χρήματά τους για τον Σύλλογο…

«Υπάρχουν Ολυμπιακοί ευκατάστατοι σε αυτή τη χώρα, δεν υπάρχουν; Εγώ και οι Αγγελόπουλοι έχουμε δώσει εκατομμύρια στη δίνη μιας κρίσης. Περιμένω λοιπόν να δω που είναι οι άλλοι, που όχι μόνο δεν βοηθάνε αλλά ορισμένοι κάνουν και ζημιά στον Σύλλογο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ