aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Δεν αξίζαμε να χάσουμε, το πρωτάθλημα έχει δρόμο»

«Δεν αξίζαμε να χάσουμε, το πρωτάθλημα έχει δρόμο»

Πίκρα για την ήττα από τον Ολυμπιακό (0-1) και τον τρόπο που ήρθε προψές στο «Γεώργιος Καραϊσκάκη» επικρατούσε χθες στις τάξεις του ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς ισχυρίζονταν ότι ήταν καλύτεροι από τους Πειραιώτες και στάθηκαν στο γεγονός πως το γκολ μπήκε καθαρά από θέμα τύχης, όμως από προχθές το βράδυ κιόλας επικρατεί η άποψη ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. «Η εικόνα μας ήταν καλή, δεν αξίζαμε να χάσουμε και το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο. Πιστεύουμε στον εαυτό μας», ειπώθηκε χαρακτηριστικά από τους ανθρώπους της ΠΑΕ.

Το ίδιο, άλλωστε, έγραψε μεταξύ άλλων και ο Γιώργος Σαββίδης στο Instagram, ότι δηλαδή «χάθηκε μία μάχη, όχι ο πόλεμος» και θα πρέπει άμεσα να συγκεντρωθούν στις επόμενες υποχρεώσεις τους. Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει αύριο εκτός έδρας τον Απόλλωνα Πόντου για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ.

Από εκεί και πέρα, στον παράγοντα τύχη αναφέρθηκε ο επιθετικός του «Δικέφαλου», Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς (φωτό), για την προψεσινή ήττα. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος στην κάμερα της Nova: «Ήταν ένα ντέρμπι, παίξαμε καλά αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε, στο τέλος είχαμε πολλές ευκαιρίες ενώ ο αντίπαλος σκόραρε με ένα τυχερό τρόπο. Παίξαμε αρκετά καλά, δείξαμε σημάδια βελτίωσης και συνεχίζοντας έτσι θα έρθουν και οι νίκες. Παίξαμε καλά, παλέψαμε μέχρι το τέλος αλλά ο αντίπαλος με μία φάση έβαλε γκολ και πήρε τη νίκη, κάτι που δεν ήταν καν απειλητική φάση. Προσωπικά θεωρώ πως ήμασταν καλύτεροι, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, είναι ακόμα αρχή της σεζόν και τίποτα δεν έχει κριθεί. Στα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχαμε καλή απόδοση, σήμερα (σ.σ.: προχθές) αποδώσαμε καλά, αν συνεχίσουμε έτσι θα έρθουν και τα γκολ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ