aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Δεν αγχώνεται ο Μελισσανίδης

Θα χρειαστούν αρκετές μέρες ακόμα για να συμπληρώσει η ΑΕΚ και τα τρία απαραίτητα κομμάτια στο μετεγγραφικό παζλ. Δηλαδή την προσθήκη φορ, εξτρέμ, ίσως και χαφ. Πολύς κόσμος ανησυχεί ωστόσο όπως ο Μελισσανίδης συνηθίζει να λέει ότι «οι οπαδοί έχουν το δικαίωμα να είναι ανυπόμονοι, εγώ όμως έχω μάθει να περιμένω μέχρι να κάνω τις σωστές κινήσεις».

Η αλήθεια είναι ότι «Τίγρης» δεν άγχεται. Και είναι δεδομένο ότι δεν θα πάρει παίκτες απλά για να πάρει. Τώρα που η πίεση αυξάνεται και οι αντιδράσεις πληθαίνουν, εκείνος είναι απόλυτα ήρεμος και σίγουρος ότι η ΑΕΚ θα βρει τους κατάλληλους. Όπως λέει είναι προτιμότερο να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής μία ή δύο εβδομάδες για παράδειγμα, με τη σιγουριά ότι είναι αυτό που χρειάζεται η ομάδα, παρά να γίνει κίνηση υπό την πίεση των στιγμών.

Σήμερα στις 17:00 η ΑΕΚ θα τα πει φιλικά με τη δική μας ΑΕΚ Λάρνακας, στις 21 Ιουλίου με τον Ατρόμητο και στις 25 Ιουλίου με τον Άρη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ