aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Δεδομένη η αλλαγή προπονητή στην ΑΕΚ

Ειλημμένη απόφαση αποτελεί στην ΑΕΚ η το συντομότερο δυνατό αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Ο Ίλια Ίβιτς έχει επισπεύσει το έργο της αναζήτησης προπονητή, καθώς ο χρόνος που πίστευε πως θα είχε όταν ανέλαβε φαίνεται πως πλέον πιέζει ασφυκτικά.

Πάντως οι «κιτρινόμαυροι» είναι ξεκάθαροι στο ότι δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε κάποια άλλη βιαστική επιλογή με προπονητή-«στοίχημα», όπως συνέβη στο παρελθόν με αποτυχημένα αποτελέσματα. Θέλουν να επιλέξουν έναν άνθρωπο εγνωσμένης αξίας, με όσο το δυνατό μικρότερο ρίσκο και το συντομότερο δυνατό, αλλά επειδή αυτή είναι μια… δύσκολη εξίσωση, δεν θα γίνουν «πειράματα» και δεν μπορεί να μπει αυστηρό χρονοδιάγραμμα στο πότε θα βρεθεί ο κατάλληλος.

Ιδανικά θα ήθελαν ο νέος προπονητής να είναι στον πάγκο ακόμη και στο ματς του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, αλλά αυτό είναι μάλλον αδύνατο. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν είναι απίθανο η ΑΕΚ να πορευτεί και σε αυτό το ματς με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο. Έστω κι αν είναι δεδομένη πλέον η πεποίθηση πως απαιτείται κάτι διαφορετικό στην τεχνική καθοδήγηση, το οποίο δεν μπορεί να προσφέρει ο συγκεκριμένος άνθρωπος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ