aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Δανοί σε Ιμπάρμπο: «Αντε γαμ… νέγρε»

Το θέμα του Μάρκους Μπεργκ με την ρατσιστική επίθεση που του χρεώνουν οι Δανοί συνεχίζεται με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα να αναφέρει χθες πως οι παίκτες της Μπρόντμπι κάτι έλεγαν στον Βίκτορ Ιμπάρμπο.

O Bραζιλάνος αθλητικός διευθυντής του τριφυλλιού με χθεσινή επίσημη δήλωση του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρθηκε στο θέμα που έχει προκύψει με τους Δανούς και τον Μάρκους Μπεργκ.

Από τα λεγόμενα του Ζιλμπέρτο Σίλβα εντύπωση προκάλεσε το σημείο που ανέφερε ότι: «Σχόλια όπως αυτό του αθλητικού διευθυντή της Μπρόντμπι δεν αρμόζει σε επαγγελματική συμπεριφορά. Πρέπει να παραδεχθώ ότι αυτό είναι ένα πολύ περίεργο σχόλιο εκ μέρους του. Πρωτίστως ποτέ δεν λες τέτοια πράγματα όταν έχεις μια τόσο υπεύθυνη θέση σε έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο. Επιπλέον θα έπρεπε να είχε ρωτήσει τους ποδοσφαιριστές του τι έλεγαν στον Ιμπάρμπο κατά τη διάρκεια του αγώνα, διότι δεν είδα πουθενά να σχολιάζει κάτι επ’ αυτού».

Σύμφωνα με τη Sportday, αρκετοί παίκτες της Μπρόντμπι έβριζαν κατά τη διάρκεια του αγώνα τον Βίκτορ Ιμπάρμπο λέγοντας του συνεχώς: «Αντε γαμ…ου, νέγρε»!

Ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε να δώσει έκταση στο θέμα και για αυτό δεν το ανέφερε, όμως. ο Ζιλμπέρτο Σίλβα δεν άντεξε μετά τα όσα καταλογίζουν στον Μάρκους Μπεργκ να μην το πει…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ