aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Χρυσό» συμβόλαιο πρότεινε στον Μολέδο ο Ολυμπιακός!

«Χρυσό» συμβόλαιο πρότεινε στον Μολέδο ο Ολυμπιακός!

Σε… καψούρα του Ολυμπιακού τείνει να εξελιχθεί ο Ροντρίγκο Μολέδο! Ο Βραζιλιάνος στόπερ, που μετά τον Παναθηναϊκό αγωνίζεται στη Ιντερνασιονάλ, είναι εδώ και καιρό στο «μικροσκόπιο» των «ερυθρόλευκων».

Οι πληροφορίες του Sportfm.gr αναφέρουν ότι το περιεχόμενο του δημοσιεύματος από τη Βραζιλία για νέα πρόταση ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ στην Ιντερνασιονάλ, ισχύει. Οι Πειραιώτες μέσα σε λίγους μήνες έχουν καταθέσει δυο προσφορές για τον πρώην στόπερ του «τριφυλλιού», αλλά έχουν λάβει ισάριθμες αρνητικές απαντήσεις.

Ο 31χρονος, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2021, πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις με την ομάδα του. Η Ιντερνασιονάλ τον θεωρεί ως βασικό άξονα της άμυνας, αλλά όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν την τιμή τους, το ίδιο συμβαίνει και με τον Μολέδο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κλαμπ του Πόρτο Αλέγκρε αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ για να τον πουλήσει. Μιλάμε, δηλαδή, για τα διπλά απ’ αυτά που προσφέρει ο Ολυμπιακός!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, οι Πειραιώτες προσπάθησαν να δελεάσουν τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου ο τελευταίος να πιέσει την ομάδα του, δίνοντάς του ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο. Ο Μολέδο παίρνει αυτή τη στιγμή στην Ιντερνασιονάλ 600.000 ευρώ τον χρόνο και ο Ολυμπιακός σχεδόν του διπλασίασε τις ετήσιες απολαβές, προσφέροντας του περίπου 1 εκατ. ευρώ «καθαρό» συν τα μπόνους!

Πρόκειται, φυσικά, για μια πολύ μεγάλη πρόταση, γεγονός που δείχνει ότι η ομάδα του Πειραιά θέλει και μάλιστα πάρα πολύ τον ποδοσφαιριστή, αλλά από τη στιγμή που ο τελευταίος δεσμεύεται με συμβόλαιο και η ομάδα του δεν είναι διατεθειμένη να τον δώσει με λιγότερα από 4 εκατομμύρια, η υπόθεση μόνο εύκολη δεν είναι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ