aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΧριστόπουλος: «Πρέπει να μείνει ο Σκίμπε»

Χριστόπουλος: «Πρέπει να μείνει ο Σκίμπε»

Ο προπονητής του Άρη Λεμεσού, Γιάννης Χριστόπουλος τάχθηκε υπέρ της παραμονής του Μίκαελ Σκίμπε στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στο sport24 radio για τα όσα έχουν ακουστεί για το μέλλον του Σκίμπε, αλλά και για τη βαριά ήττα μας στην Κροατία.

Αναλυτικά: «Πιστεύω ότι πρέπει να παραμείνει ο Σκίμπε στη θέση του. Έκανε λάθη στην επιλογή του αρχικού σχηματισμού αλλά δε νομίζω ότι πρέπει ν’ ανοίξει θέμα προπονητή. Έχει ξεκινήσει ένα έργο και δουλεύει πάνω σ’ ένα πλάνο. Έχει δημιουργήσει ένα σταθερό ρόστερ κάνοντας βέβαια και κάποιες λίγες αλλαγές. Δεν ήξερε τους Έλληνες παίκτες όπως εμείς, αλλά πλέον τους ξέρει. Νομίζω ότι θα ήταν λάθος να γυρίσουμε στην αφετηρία, έχοντας κάνει ένα – δυο βήματα εμπρός. Είναι λάθος αυτό που συμβαίνει κατά κόρον στην Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο. Οι συχνές αλλαγές προπονητών μόνο πρόσκαιρα μπορούν ν’ αλλάξουν κάτι, ίσως στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Νομίζω οι διοικήσεις πρέπει να έχουν έναν μόνιμο προπονητή για να μπορέσουν να χτίσουν πάνω σε αυτόν».

Ο τεχνικός του Άρη αναφέρθηκε και στην παρουσία του στην Κύπρο με τον Χριστόπουλο να επισημαίνει για τη δύσκολη αποστολή που ανέλαβε: «Προσπάθησα να βελτιώσω κατά την άποψη μου πάρα πολλά πράγματα σε διάφορους τομείς. Θέλησα ν’ απελευθερώσω κάποιους παίκτες, να παίξουν πιο δημιουργικά. Κάναμε αλλαγές και στον τρόπο εκγύμνασης και κυρίως στην ένταση των προπονήσεων, αλλά και στη διάρκεια τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ