aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Χρειάζεται πιο πολύς χρόνος»

Λίγος είναι ο χρόνος που είχε μέχρι στιγμής στη διάθεσή του ο Όσκαρ Γκαρθία για να περάσει αυτά που θα ήθελε στον Ολυμπιακό. Αυτό υποστήριξε ο κόουτς των ερυθρόλευκων σε χθεσινές δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Nova ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Ξάνθη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Παράλληλα, ο προπονητής των Πειραιωτών μίλησε για την επιστροφή του Μεχντί Καρσελά, τις σκέψεις του για τον Βάντις Οτζίτζα Οφόε και τα στοιχεία που θέλει να προσθέσει στην ομάδα του.

Για το αν έχει προλάβει να περάσει όσα θέλει στον Ολυμπιακό: «Για να φανεί το άγγιγμα του προπονητή σε μια ομάδα και το αποτέλεσμα της δουλειάς του είναι πάρα πολύ λίγος ο χρόνος. Χρειάζεται περισσότερο χρόνος. Ένας προπονητής που κάνει προετοιμασία πριν την έναρξη της σεζόν έχει πολύ πιο εύκολο έργο από έναν προπονητή που έχει κάθε 3-4 ημέρες αγώνα».

Για τα στοιχεία που θέλει να βάλει στο παιχνίδι της ομάδας: «Κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία. Η ομάδα έχει διαμορφωθεί από άλλον προπονητή, με βάση τις δικές του ιδέες. Είναι φυσιολογικό να έχουμε κάποιους παίκτες με διαφορετικό προφίλ από αυτό που θέλω, αλλά ξέρω ποιους έχω στη διάθεσή μου».

Για την επάνοδο του Καρσελά: «Είναι ένας παίκτης που έχει δείξει πολύ καλή συμπεριφορά και έχει ποιότητα. Θα εξαρτηθεί από τον ίδιο, από την όρεξή του για δουλειά και από τη διάθεσή του, τι θα γίνει στο μέλλον».

Το αν το πρωτάθλημα θα κριθεί στα ντέρμπι με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ: «Δεν σκεφτόμαστε αυτές τις ομάδες αυτή τη στιγμή, παρά μόνο το προσεχές ματς. Αυτό το πρωτάθλημα είναι το πιο δύσκολο των τελευταίων ετών, γιατί οι ομάδες που αναφέρατε είναι σε παρόμοιο επίπεδο και παρόμοια κατάσταση με μας. Όμως εμείς επικεντρωνόμαστε μόνο στα δικά μας παιχνίδια».

Για τη θέση που θα χρησιμοποιήσει τον Οφόε Οτζίτζα: «Αυτή τη στιγμή ακόμη κάνει αποκατάσταση, δεν έχει προπονηθεί με την ομάδα. Όταν επιστρέψει, θα δούμε τι είναι καλύτερο για την ομάδα. Είναι παίκτης που μπορεί να προσφέρει σε πολλές θέσεις».

Για τον αυριανό αγώνα με την Ξάνθη: «Έχουμε δει πολλά παιχνίδια της, όπως και το πρώτο ματς όπου μπορούσε ακόμη και να μας κερδίσει. Είναι πολύ οργανωμένη ομάδα, που παίζει καλά τις αντεπιθέσεις και μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ