aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΧωρίς Μουνιέ στη Λάρισα ο Παναθηναϊκός

Χωρίς Μουνιέ στη Λάρισα ο Παναθηναϊκός

Ο Γάλλος χαφ που κάνει θεραπείες την τελευταία εβδομάδα για κάκωση στον αριστερό υποκνημίδιο, κατά την επανεξέτασή του εμφάνισε συμπτώματα φλεγμονής στον χήνειο πόδα και υποβλήθηκε σήμερα στο ΥΓΕΙΑ σε υπερηχογράφημα, το οποίο έδειξε τενοντοελυτριτιδα στο σημείο αυτό και θα ακολουθήσει αντιφλεγμονώδη αγωγή, ενώ θα αξιολογείται καθημερινά. Έτσι, όλα δείχνουν ότι δεν θα είναι στην διάθεση του Γιώργου Δώνη για το ματς της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με την ΑΕΛ.

Από εκεί και πέρα, ο Χρήστος Δώνης ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα μετά την προθέρμανση με την ομάδα και από αύριο επανέρχεται κανονικά στις προπονήσεις. Μάλιστα, την Πέμπτη αναμένεται να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς και οι Κουλιμπαλί και Οικονόμου.

Η σημερινή προπόνηση ήταν διάρκειας 90 λεπτών και μετά την προθέρμανση, επικεντρώθηκε σε ασκήσεις κατοχής υψηλής έντασης και ακολούθησε δίτερμα με έμφαση στην αμυντική τακτική και στο πρέσινγκ. Με την πρώτη ομάδα προπονήθηκαν από την Κ19 οι Αθανασακόπουλος, Ζερβόπουλος και Ηλιάδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ