aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Χωρίς Καρέρα στην Ουκρανία η ΑΕΚ

Ο Μάσιμο Καρέρα ένιωσε αδιαθεσία, ανέβασε πυρετό και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ΑΕΚ στην Ουκρανία για τον αγώνα με τη Ζόρια.

Πρόβλημα με τον Ιταλό τεχνικό της Ένωσης ενόψει του αυριανού (5/11) αγώνα με τη Ζόρια για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Οι κιτρινόμαυροι δεν θα μπορέσουν να έχουν μαζί τους τον προπονητή τους, καθώς αργά χθες το βράδυ εμφάνισε αδιαθεσία με πυρετό και ενημέρωσε άμεσα τον γιατρό της ομάδας.

Σήμερα το πρωί μάλιστα ξαναμίλησαν, καθώς ο Καρέρα ξύπνησε εκ νέου με πυρετό, χωρίς πάντως να υπάρχει κάποιο άλλο σύμπτωμα. Βεβαίως λόγω της κατάσταση που υπάρχει, αποφασίστηκε να μείνει στην Αθήνα ο 56χρονος τεχνικός, καθώς ακόμα και απλή ίωση να έχει που είναι και το πιθανότερο όπως εκτιμούν στην Ένωση, δεν θα μπορούσαν να πάρουν το ρίσσκο.

Ο Καρέρα θα παραμείνει στο σπίτι του, όπου σήμερα θα τον επισκεφτεί γιατρός από το το κέντρο υγείας με το οποίο συνεργάζεται η ομάδα για να υποβληθεί εκ νέου σε τεστ.

Από εκεί και πέρα η αποστολή της ΑΕΚ αναχώρησε με δύο πούλμαν από τα Σπάτα με προορισμό το «Ελ.Βενιζέλος», όπου στις 10 «πετάει» με προορισμό την Ουκρανία και στον πάγκο με τη Ζόρια θα βρίσκεται ο στενός συνεργάτης του Καρέρα, Τζιανλούκα Κολονέλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ