aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΧιμένεθ: «Πιστεύω πως ο διαιτητής δεν είχε πρόθεση να κάνει λάθος»

Χιμένεθ: «Πιστεύω πως ο διαιτητής δεν είχε πρόθεση να κάνει λάθος»

Την θέληση των παικτών του ξεχώρισε από το ματς απέναντι στη Λαμία ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο τεχνικός της ΑΕΚ σχολιάζοντας την φάση του πέναλτι υποστήριξε πως ο διαιτητής δεν είχε πρόθεση να κάνει λάθος και δήλωσε πως η απόφασή του θα αποτελέσει δικαιολογία για όσους δεν θέλουν να δουν την σκληρή δουλειά της ομάδας του.

«Ήταν ένα ματς δύσκολο λόγω του πως στήθηκε η Λαμία. Όσο τα λεπτά περνούσαν και η κούραση συσσωρευόταν, αυτό δεν ήταν υπέρ μας. Αυτό που περισσότερο μου άρεσε, ήταν πως δεν τα παράτησε ποτέ, να ψάχνει για τη νίκη. Να συγχαρώ τη Λαμία, διότι μας το έκανε δύσκολο. Μιλήσαμε κατά την διάρκεια της ανάπαυλας και ξέραμε πως έπρεπε να αλλάξουμε πράγματα. Ζήτησαν να βγάλουν φιλοδοξία και την έβγαλαν. Θα μπορούσαμε να μην είχαμε κερδίσει, αλλά πάλι θα ήμουν ικανοποιημένος, διότι προσπαθήσαμε».

Για το πέναλτι:
 «Αυτό που είπα με τον Λιβάγια, ήταν για πόσο καλά δούλεψε. Φαίνεται πως μπορεί να μην ήταν πέναλτι. Πιστεύω δεν υπήρχε προδιάθεση από τον διαιτητή να κάνει λάθος. Όπως πέντε λεπτά πριν, υπήρχε ένα ξεκάθαρο πέναλτι και δεν το έδωσε. Το σίγουρο είναι πως κάποιοι θα ψάξουν δικαιολογίες, κυρίως όσοι δεν έχουν δει, πόσο σκληρά δούλεψε η ΑΕΚ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ