aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΧιμένεθ: «Μου ήταν δύσκολο να φύγω από την ΑΕΚ»

Χιμένεθ: «Μου ήταν δύσκολο να φύγω από την ΑΕΚ»

Το απόγευμα της Δευτέρας (28/5) ο Μανόλο Χιμένεθ παρουσιάστηκε ως ο νέος προπονητής της Πάλμας. Ο Ισπανός κόουτς μίλησε για την ΑΕΚ, λέγοντας ότι του ήταν δύσκολο να αποχωρήσει, ενώ υποστήριξε ότι η Ένωση θα έχει μια θέση στην καρδιά του.

«Για εμένα ήταν πολύ δύσκολο να φύγω από την ΑΕΚ, η οποία θα έχει μια θέση στην καρδιά μου. Η επιθυμία μου όμως α επιστρέψω στην Ισπανία με έκανε να έρθω εδώ. Ευχαριστώ της Λας Πάλμας που με εμπιστεύτηκε για τη θέση του προπονητή. Ο στόχος της επιστροφής στην Primera Division μπορεί να επιτευχθεί. Πρέπει να δεχτούμε πού είμαστε τώρα και να μην σκεφτόμαστε το παρελθόν», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

Για τον Σέρχιο Αραούχο: «Έκανε φανταστική χρονιά. Μου είπε τα καλύτερα για τη Λας Πάλμας και τώρα θέλω να το απολαύσω».

Για τη δουλειά που προτίθεται να κάνει στη Λας Πάλμας: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στο νησί. Είμαι δουλευταράς και μου αρέσουν οι προκλήσεις. Είμαι φιλόδοξος. Η δεύτερη κατηγορία στην Ισπανία έχει πολλές αγωνιστικές, είναι ανταγωνιστική και δύσκολη. Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί».

Ο τεχνικός διευθυντής της Λας Πάλμας, Τόνι Οτέρο, επεσήμανε: «Ο Μανόλο έδειξε μεγάλη επιθυμία να έρθει στην οικογένεια της Λας Πάλμας. Στο ισπανικό ποδόσφαιρο είναι σημαντικό πρόσωπο. Του ευχόμαστε να έχει εξαιρετική χρονιά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ