aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΧιμένεθ: «Εδώ δεν είναι κανείς για διακοπές, θέλω να προστατεύσω τον Τσιντώτα»

Χιμένεθ: «Εδώ δεν είναι κανείς για διακοπές, θέλω να προστατεύσω τον Τσιντώτα»

Ασπίδα προστασίας στον Παναγιώτη Τσιντώτα ύψωσε ο Μανόλο Χιμένεθ, που μίλησε στην κάμερα της NOVA για την κατάσταση στην ΑΕΚ.

Ο Ισπανός τεχνικός του «δικεφάλου» αναφέρθηκε στη νίκη επί του Παναιτωλικού, λέγοντας πως «λειτούργησε ως βάλσαμο για την ομάδα», ενώ τόνισε πως «οι πολλές αλλαγές θα γίνονται μόνο αν είναι απαραίτητο».

Όπως υποστήριξε ο Ανδαλουσιανός προπονητής, το μεγαλύτερο πρόβλημα της ΑΕΚ είναι πως «χρειάζεται νίκες για να ενισχυθεί η αυτοπεποίθηση των παικτών. Πρέπει να πιστέψουν οι ίδιοι στους εαυτούς τους».

Και αναφερόμενος στους Αθανασιάδη και Τσιντώτα, ο Χιμένεθ είπε: «Θέλω πάντα να έχω καλούς τερματοφύλακες. Δεν μπορείς να έχεις έναν πολύ καλό τερματοφύλακα και έναν που δεν τον υπολογίζεις. Το καλύτερο είναι όταν ανοίγεις την πόρτα να έχεις δύο καλούς τερματοφύλακες.

Θέλω να προστατεύσω τον Τσιντώτα, ο οποίος δέχθηκε τα περισσότερα γκολ, αλλά δεν είναι μόνο δική του ευθύνη. Χρειάζομαι τον καλύτερο Τσιντώτα και ξέρω πως με σκληρή δουλειά θα επιστρέψει στο επίπεδο που ξέρω ότι μπορεί να είναι. Ο Αθανασιάδης θα πρέπει να ξέρει ότι μπορεί να παίξει ανά πάσα στιγμή. Εδώ δεν είναι κανείς για διακοπές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ