aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΧιμένεθ: «Αν θέλουμε να λεγόμαστε μεγάλη ομάδα…»

Χιμένεθ: «Αν θέλουμε να λεγόμαστε μεγάλη ομάδα…»

Τέλος οι πανηγυρισμοί στην ΑΕΚ! Αυτό το σύνθημα έδωσε ο Μανόλο Χιμένεθ αναφερόμενος στην πρόκριση επί της Μπριζ και στο προσεχές ματς της Ένωσης με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου.

«Οι ποδοσφαιριστές όμως θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι μεγάλες ομάδες καλούνται να παίζουν σε αγώνες κάθε τέσσερις μέρες. Αν θέλουμε να λεγόμαστε μεγάλη ομάδα οφείλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, με την απαραίτητη αποκατάσταση και να παρουσιαστούμε έτοιμοι», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός σε δηλώσεις που έκανε στην Nova.

Αναλυτικά μίλησε για: 

-τον κίνδυνο που υπάρχει εν όψει ΠΑΣ: «Σίγουρα είναι δύσκολο να διαχειριστούμε την μεγάλη επιτυχία, γιατί ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του ανθρώπου είναι να πλημμυρίζεται από συναισθήματα. Αυτή τη στιγμή αν επιτρέψουμε στους εαυτούς μας να χαλαρώσουν λόγω της χαράς που μας διακατέχει είναι βέβαιο ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολο για μας το παιχνίδι στα Γιάννενα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι ώστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις αυτού του δύσκολου αγώνα».

-το αν η ψυχολογία όμως που έχουν αποκτήσει οι παίκτες είναι “όπλο” ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος: «Σίγουρα μπορεί να αποτελέσει όπλο. Οι ποδοσφαιριστές όμως θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι μεγάλες ομάδες καλούνται να παίζουν σε αγώνες κάθε τέσσερις μέρες. Αν θέλουμε να λεγόμαστε μεγάλη ομάδα οφείλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, με την απαραίτητη αποκατάσταση και να παρουσιαστούμε έτοιμοι, ώστε να δείξουμε ότι μια ιστορική ομάδα όπως η ΑΕΚ είναι συγχρόνως και μεγάλη ομάδα».

-τις δυνατότητες του ΠΑΣ: «Είναι μια πολύ δύσκολη έδρα, όπως και ο αντίπαλος αποτελεί μια ομάδα που μπορεί να μας προκαλέσει δυσκολίες. Προέρχονται από μία εκτός έδρας νίκη, έχουν έξτρα κίνητρο και είναι πιο ξεκούραστοι από μας και θα γίνουν περίπολα τα πράγματα για μας αν δεν παρουσιαστούμε όπως πρέπει ώστε να πάρουμε το νίκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ