aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΧιαστό ο Κόντε, τέλος η σεζόν για τον Ισπανό

Χιαστό ο Κόντε, τέλος η σεζόν για τον Ισπανό

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η εβδομάδα για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Πέδρο Κόντε υπέστη ρήξη χιαστού κάτι που σημαίνει πως χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Ισπανός επιθετικός το πρωί της Δευτέρας έκανε μαγνητική η οποία έδειξε το πρόβλημα στον χιαστό και άμεσα την Πέμπτη (23/9) μπαίνει χειρουργείο.

Την επέμβαση θα κάνει ο γιατρός της ομάδας κ. Ριστάνης στο Metropolitan των Αθηνών και πλέον ο ΠΑΣ και ο Ηρακλής Μεταξάς θα πρέπει να μάθουν να ζήσουν για το υπόλοιπο της σεζόν χωρίς το μεγάλο όπλο της ομάδας.

Ο χρόνος αποθεραπείας του Κόντε αναμένεται να είναι το λιγότερο έξι μήνες οπότε ίσως προλάβει κάποια από τα ματς των πλέι οφ ή των πλέι άουτ. Το σίγουρο είναι ότι ο σοβαρός τραυματισμός του Ισπανού φορ αποτελεί μεγάλο πλήγμα για τους Ηπειρώτες οι οποίοι θα πρέπει να πορευτούν με Μιλιντσεάνου και Περέα μέχρι τον Ιανουάριο όταν και ο ΠΑΣ θα βγει στην αγορά για την εύρεση ενός επιθετικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ