Πάνε χέρι-χέρι προς την σωτηρία! Ατρόμητος και Απόλλων Σμύρνης ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στο Περιστέρι στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής των playouts και πήραν από έναν βαθμό, πλησιάζοντας κι άλλο την παραμονή τους στην πρώτη κατηγορία.
Τραγικό πρώτο ημίχρονο με ΜΗΔΕΝ φάσεις, εκρηκτικό δίλεπτο στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους με τον Φατιόν αρχικά να δίνει προβάδισμα (49′) στους φιλοξενούμενους και τον Μανούσο να απαντάει στα… καπάκια (51′) για τους γηπεδούχους και στη συνέχεια να σβήνει ξανά.
Ισόβαθμοι στους 29 βαθμούς, πλέον, παραμένουν οι δύο ομάδες και έχουν μαξιλαράκι αφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού. Την ΑΕΛ υποδέχεται το επόμενο Σάββατο ο Ατρόμητος, τον ΟΦΗ ο Απόλλων Σμύρνης.
MVP: Ο Φατιόν ήταν ο καλύτερος του γηπέδου, καταπίνοντας… χιλιόμετρα! Ήταν εξαιρετικό στο ανασταλτικό κομμάτι, παίζοντας και για τον κακό σήμερα Κολ, δεν έχει επιτρέψει στους γηπεδούχους το κάθετο παιχνίδι και για κερασάκι στην τούρτα σκοράρει ένα ωραίο τέρμα.
Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Γούτας, Μαυρομμάτης, Τομάσεβιτς, Γκάλο, Σάλομον, Χαρίσης (78′ Νάτσος), Χριστοδουλόπουλος (46′ Αγκάγιεφ), Ενσικουλού (86′ Εντομβόνγι), Μουνίθ (64′ Ούμπιδες) και Μανούσος (78′ Κωτσόπουλος).
Απόλλων Σμύρνης (Μάκης Χάβος): Βέρχουλστ, Χουχούμης, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Φατιόν, Σλίβκα, Κολ (90′ Λαγός), Τσιλούλης (76′ Μουνιέ), Μπεντινέλι (83′ Φερνάντες) και Ντάουντα (76′ Ιωαννίδης).